Opleiding

Aanmelden als rijopleider voor BBL-leerlingen chauffeur wegvervoer

Foto ter illustratie Foto: Shutterstock

Het Sectorinstituut Transport en Logistiek (STL) biedt rijscholen de mogelijkheid om zich aan te melden als opleider voor BBL-leerlingen die chauffeur wegvervoer willen worden. Voor de uitvoering van deze opleidingen is een overeenkomst aangegaan met in totaal twintig verkeersscholen. Deze overeenkomsten eindigen op 31 december 2023. 

Voor de periode vanaf 1 januari 2024 zal STL opnieuw overeenkomsten aangaan met opleiders. De selectie van deze opleiders vindt wederom plaats via een offerteprocedure. Deze procedure wordt gepubliceerd op 8 mei om 10.00 uur op de website van STL. De uiterste datum voor het indienen van de offerte is 10 juli 2023.

Alleen opleiders die beschikken over het certificaat ‘Gecertificeerd Opleider Transport en Logistiek’ komen in aanmerking om geselecteerd te worden als BBL-Rijopleider. Rijopleiders hebben tot 10 juli 2023 de mogelijkheid om gecertificeerd opleider ‘transport & logistiek’ te worden.

Lees ook:

U las zojuist één van de gratis premium artikelen.

Wilt u onbeperkt lezen? Sluit nu een actie abonnement af en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de rijschoolbranche.

Voor slechts € 6,- per maand heeft u toegang tot alle artikelen.

start abonnement

Auteur: Belinda Meijers

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Aanmelden als rijopleider voor BBL-leerlingen chauffeur wegvervoer | RijschoolPro
Opleiding

Aanmelden als rijopleider voor BBL-leerlingen chauffeur wegvervoer

Foto ter illustratie Foto: Shutterstock

Het Sectorinstituut Transport en Logistiek (STL) biedt rijscholen de mogelijkheid om zich aan te melden als opleider voor BBL-leerlingen die chauffeur wegvervoer willen worden. Voor de uitvoering van deze opleidingen is een overeenkomst aangegaan met in totaal twintig verkeersscholen. Deze overeenkomsten eindigen op 31 december 2023. 

Voor de periode vanaf 1 januari 2024 zal STL opnieuw overeenkomsten aangaan met opleiders. De selectie van deze opleiders vindt wederom plaats via een offerteprocedure. Deze procedure wordt gepubliceerd op 8 mei om 10.00 uur op de website van STL. De uiterste datum voor het indienen van de offerte is 10 juli 2023.

Alleen opleiders die beschikken over het certificaat ‘Gecertificeerd Opleider Transport en Logistiek’ komen in aanmerking om geselecteerd te worden als BBL-Rijopleider. Rijopleiders hebben tot 10 juli 2023 de mogelijkheid om gecertificeerd opleider ‘transport & logistiek’ te worden.

Lees ook:

U las zojuist één van de gratis premium artikelen.

Wilt u onbeperkt lezen? Sluit nu een actie abonnement af en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de rijschoolbranche.

Voor slechts € 6,- per maand heeft u toegang tot alle artikelen.

start abonnement

Auteur: Belinda Meijers

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.