Rijinstructeurs worden massaal nagedaan op TikTok
rijschool influencers

Rijinstructeurs worden massaal nagedaan op TikTok

De meest uitgesproken typetjes worden nagedaan Foto: TikTok @laviesanne

De honderden kilometers en talloze uren die leerlingen in een lesauto doorbrengen is voor vrijwel iedereen iets onvergetelijks. Zinnen als ‘binnenspiegel, linker buitenspiegel, linker schouder’ en ‘plannetje maken’ kunnen vele oud-kandidaten nog dromen. Rijinstructeurs – en dan vooral de uitgesproken typetjes – worden dan ook graag nagedaan op sociale media kanalen, zoals TikTok.

Onder de term ‘Rijinstructeurs be like’ bekijken, delen en liken honderdduizenden mensen deze video’s. Hieronder is een greep uit de tientallen TikTok’s te vinden.

Rijschool-influencers

Ook instructeurs zijn inmiddels graag geziene gasten op TikTok. Leerlingen volgen hen om via video’s te leren over veelgemaakte fouten tijdens examens, manieren van inparkeren en rijden op gevaarlijke kruispunten. Merlin Weber is inmiddels één van de meest bekende rijschool-influencers, wat ook niet onopgemerkt blijft bij bedrijven binnen de rijschoolbranche. In maart is hij een samenwerking aangegaan met Verjo met als doel via sociale media de verkeersveiligheid te verbeteren.

Lees ook:

U las zojuist één van de gratis premium artikelen.

Wilt u onbeperkt lezen? Sluit nu een actie abonnement af en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de rijschoolbranche.

Voor slechts € 6,- per maand heeft u toegang tot alle artikelen.

start abonnement

Onderwerpen: ,

Auteur: Else van Andel

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Rijinstructeurs worden massaal nagedaan op TikTok | RijschoolPro
Rijinstructeurs worden massaal nagedaan op TikTok
rijschool influencers

Rijinstructeurs worden massaal nagedaan op TikTok

De meest uitgesproken typetjes worden nagedaan Foto: TikTok @laviesanne

De honderden kilometers en talloze uren die leerlingen in een lesauto doorbrengen is voor vrijwel iedereen iets onvergetelijks. Zinnen als ‘binnenspiegel, linker buitenspiegel, linker schouder’ en ‘plannetje maken’ kunnen vele oud-kandidaten nog dromen. Rijinstructeurs – en dan vooral de uitgesproken typetjes – worden dan ook graag nagedaan op sociale media kanalen, zoals TikTok.

Onder de term ‘Rijinstructeurs be like’ bekijken, delen en liken honderdduizenden mensen deze video’s. Hieronder is een greep uit de tientallen TikTok’s te vinden.

Rijschool-influencers

Ook instructeurs zijn inmiddels graag geziene gasten op TikTok. Leerlingen volgen hen om via video’s te leren over veelgemaakte fouten tijdens examens, manieren van inparkeren en rijden op gevaarlijke kruispunten. Merlin Weber is inmiddels één van de meest bekende rijschool-influencers, wat ook niet onopgemerkt blijft bij bedrijven binnen de rijschoolbranche. In maart is hij een samenwerking aangegaan met Verjo met als doel via sociale media de verkeersveiligheid te verbeteren.

Lees ook:

U las zojuist één van de gratis premium artikelen.

Wilt u onbeperkt lezen? Sluit nu een actie abonnement af en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de rijschoolbranche.

Voor slechts € 6,- per maand heeft u toegang tot alle artikelen.

start abonnement

Onderwerpen: ,

Auteur: Else van Andel

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.