Team Verkeerspro maakt schade goed

Waar de wereld er voor Team Verkeerspro 24 uur geleden nog heel droevig uitzag, gaat het nu weer volledig naar wens. Het vierde deel van de eerste etappe leverde geen enkel punt op, maar nadien gaat het uitstekend.

Het vijfde deel werd naar behoren afgelegd, maar in deel zes en zeven werd bijna de maximale score behaald. Door deze uitstekende prestaties is Team Verkeerspro opgeklommen naar de elfde plaats, toch niet slecht in een deelnemersveld van 55 auto’s. Mocht de misser niet zijn begaan met het tanken had een voorlopige podiumplaats zelfs in het verschiet gelegen.

Het mocht echter niet zo zijn, maar inmiddels is de motivatie weer helemaal terug. Een van de rijders, Joan Blaas: “We zijn zelfs weer enkele auto’s gepasseerd, de moed zit er weer helemaal in.”

Dinsdagochtend konden de heren eindelijk genieten van welverdiende ‘nachtrust’. Dinsdagmiddag staat er een recreatieve activiteit op het programma: huskysafari.

Woensdag gaat Team Verkeerspro weer vol goede moed verder, op naar het podium…..Of zoals Blaas voor het vertrek zei: “Wij gaan voor goud!”

Volg Team Verkeerspro op: https://www.rijschoolpro.nl/arctic-challenge/

Onderwerpen:

Auteur: Bart Pals

2 reacties op “Team Verkeerspro maakt schade goed”

Theya C.T. van Rutte|19.01.10|14:45

Een goedemiddag Super Optimisten!
Zoals ik begrijp zijn jullie wel heel goed bezig. Is het genieten bij de Husky’s. Lekker even geen spanning! Voor de achterblijvers ook hoor. Is toch niet niets wat jullie allemaal ondernemen/presteren. Petje af-als ik deze op zou hebben! Ik geniet nog v/h uitgebreide tel. gesprek van vannacht! Jullie goed geslapen? Ik zeer zeker na het horen van jullie enthousiasme en heldere stemmen! Gaf echt wel rust! Nog bedankt! Kan jullie wederom prima volgen! Blijf ouderwets in vorm, positief en vooral: VOORZICHTIG!!!
Fijne middag/avond! Graag weer tot later. Groet en liefs XXX Theya

Carolien|19.01.10|17:51

Hoi heren!
Klinkt super goed z’on elfde plaats!! Super prestatie en zet ‘m op daar tussen de Husky’s!!
Veel succes!!

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.