Lesauto testdag, VerkeersPro

VerkeersPro.nl Lesauto Testdag is dit jaar op 23 september in Maarssen

De tweede editie van de landelijke Lesauto Testdag met Rijschoolbeurs is op maandag 23 september 2013 in Maarssen (Utrecht). Diverse autofabrikanten stellen op deze compleet verzorgde dag hun nieuwste modellen beschikbaar. De inschrijving start binnenkort op de website van VerkeersPro.nl. De Lesautotestdag 2012 was een enorm succes, met 14 automerken, 90 testauto’s en meer dan 600 deelnemende rijinstucteurs en rijschoolhouders.

Rijschoolhouders en rijinstructeurs kunnen de hele dag door proefritten maken. De rijschoolbranche kan zo op een onafhankelijke en transparante manier allerlei lesauto’s naast elkaar testen. VerkeersPro.nl faciliteert deze dag en coördineert het testen. De instructeurs vullen na afloop een testrapport in. Nieuw dit jaar is dat de rittenadministratie en de testformulieren digitaal via iPads ingevuld zullen worden.

Verkiezing Lesauto van het Jaar 2014

Na afloop van het test-rijden om 17:00 uur verwerkt de VerkeersPro-jury alle testformulieren die via de iPads zijn binnengekomen. In de jury zit o.a. een onafhankelijke notaris ter verificatie van de testresultaten. ‘s Avonds, tijdens de netwerkborrel, wordt de winnaar bekendgemaakt van de Lesauto van het jaar 2014. Aansluitend is er een barbecue voor de deelnemers.

Er is genoeg tijd voor de instructeurs om tussen de testritten door te netwerken met collega-rijschoolhouders. Tijdens de dag zal een gedeelte van het parkeerterrein worden ingericht om de bijzondere verrichtingen, zoals: inparkeren en achteruitrijden te testen.

Programma

Het programma ziet er als volgt uit.

10:00 Ontvangst en inschrijven
10:30 Start testritten
11:00 Workshops
13:00 Lunch
14:00 Workshops
17:00 Einde testritten
17:00 Afsluitende borrel
17:45 Bekendmaking Lesauto van het Jaar 2014
18:00 Barbecue
21:00 Einde

Rijschoolbeurs

Tijdens de Lesauto-testdag is er ook een Rijschoolbeurs, waar toeleveranciers en organisaties uit de rijschoolbranche zich presenteren.

Volledig verzorgd

De dag is volledig verzorgd en gratis voor ondernemers en rijinstructeurs die zich hebben geregistreerd. Zij ontvangen onder meer een gratis luxe lunch, koffie, thee en frisdrank. Deelname aan de afsluitende barbeque op het buitenterras kost € 20,-. Het belooft een leuke actieve dag te worden met een vol programma.

De locatie van de lesautotestdag is Inn Style te Maarssen, op 10 autominuten van het centrum van Utrecht. Inn Style is een luxe, inspirerende locatie met voldoende gratis parkeergelegenheid en uitstekende horeca.

Registreren

Als lezer van VerkeersPro kunt u zich gratis registreren en in een ontspannen en gezellige sfeer de lesauto’s testen en de Rijschoolbeurs bezoeken. De lesautotestdag is de perfecte gelegenheid om te netwerken, de nieuwe modellen te testen en om de rijschoolbeurs op uw gemak te bezoeken.

De inschrijving voor de Lesauto Testdag 2013 start binnenkort op VerkeersPro.nl.

Vragen? Neem contact met ons op.

Manouk Brouwers
Eventmanager VerkeersPro.nl
[email protected]
076-5153557

Auteur: Bart Pals

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

VerkeersPro.nl Lesauto Testdag is dit jaar op 23 september in Maarssen | RijschoolPro
Lesauto testdag, VerkeersPro

VerkeersPro.nl Lesauto Testdag is dit jaar op 23 september in Maarssen

De tweede editie van de landelijke Lesauto Testdag met Rijschoolbeurs is op maandag 23 september 2013 in Maarssen (Utrecht). Diverse autofabrikanten stellen op deze compleet verzorgde dag hun nieuwste modellen beschikbaar. De inschrijving start binnenkort op de website van VerkeersPro.nl. De Lesautotestdag 2012 was een enorm succes, met 14 automerken, 90 testauto’s en meer dan 600 deelnemende rijinstucteurs en rijschoolhouders.

Rijschoolhouders en rijinstructeurs kunnen de hele dag door proefritten maken. De rijschoolbranche kan zo op een onafhankelijke en transparante manier allerlei lesauto’s naast elkaar testen. VerkeersPro.nl faciliteert deze dag en coördineert het testen. De instructeurs vullen na afloop een testrapport in. Nieuw dit jaar is dat de rittenadministratie en de testformulieren digitaal via iPads ingevuld zullen worden.

Verkiezing Lesauto van het Jaar 2014

Na afloop van het test-rijden om 17:00 uur verwerkt de VerkeersPro-jury alle testformulieren die via de iPads zijn binnengekomen. In de jury zit o.a. een onafhankelijke notaris ter verificatie van de testresultaten. ‘s Avonds, tijdens de netwerkborrel, wordt de winnaar bekendgemaakt van de Lesauto van het jaar 2014. Aansluitend is er een barbecue voor de deelnemers.

Er is genoeg tijd voor de instructeurs om tussen de testritten door te netwerken met collega-rijschoolhouders. Tijdens de dag zal een gedeelte van het parkeerterrein worden ingericht om de bijzondere verrichtingen, zoals: inparkeren en achteruitrijden te testen.

Programma

Het programma ziet er als volgt uit.

10:00 Ontvangst en inschrijven
10:30 Start testritten
11:00 Workshops
13:00 Lunch
14:00 Workshops
17:00 Einde testritten
17:00 Afsluitende borrel
17:45 Bekendmaking Lesauto van het Jaar 2014
18:00 Barbecue
21:00 Einde

Rijschoolbeurs

Tijdens de Lesauto-testdag is er ook een Rijschoolbeurs, waar toeleveranciers en organisaties uit de rijschoolbranche zich presenteren.

Volledig verzorgd

De dag is volledig verzorgd en gratis voor ondernemers en rijinstructeurs die zich hebben geregistreerd. Zij ontvangen onder meer een gratis luxe lunch, koffie, thee en frisdrank. Deelname aan de afsluitende barbeque op het buitenterras kost € 20,-. Het belooft een leuke actieve dag te worden met een vol programma.

De locatie van de lesautotestdag is Inn Style te Maarssen, op 10 autominuten van het centrum van Utrecht. Inn Style is een luxe, inspirerende locatie met voldoende gratis parkeergelegenheid en uitstekende horeca.

Registreren

Als lezer van VerkeersPro kunt u zich gratis registreren en in een ontspannen en gezellige sfeer de lesauto’s testen en de Rijschoolbeurs bezoeken. De lesautotestdag is de perfecte gelegenheid om te netwerken, de nieuwe modellen te testen en om de rijschoolbeurs op uw gemak te bezoeken.

De inschrijving voor de Lesauto Testdag 2013 start binnenkort op VerkeersPro.nl.

Vragen? Neem contact met ons op.

Manouk Brouwers
Eventmanager VerkeersPro.nl
[email protected]
076-5153557

Auteur: Bart Pals

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.