Badennova, vloeibare drempel

Bedenker vloeibare drempels genomineerd voor vakprijs

AMSTERDAM -Een Spaans bedrijf dat vloeibare verkeersdrempels heeft ontworpen is genomineerd voor de Intertraffic Innovation Award. Een onderdeel van BAM Wegen dat een lasertechniek heeft ontwikkeld om bestemmingen op verkeersborden af te schermen maakt ook kans op de prijs.

De winnaars worden bekend gemaakt tijdens de vakbeurs Intertraffic, 23 tot en met 26 maart in de Amsterdam RAI.De vakjury van de Intertraffic Innovation Award heeft in totaal zeventien nominaties uitgedeeld. De prijzen gaan naar zes categorieën, waaronder Infrastructuur en veiligheid.

Een genomineerde die opvalt is Badennova uit Spanje. Dit bedrijf kreeg een nominatie in de categorie Veiligheid voor zijn verkeersdrempel. In deze verkeersdrempel zit een vloeistof die vervormt als auto’s er met de correcte snelheid overheen rijden. De drempel biedt dan geen weerstand en veroorzaakt geen schade aan auto’s. Bestuurders die te hard rijden, ondervinden er dezelfde weerstand als op normale verkeersdrempels.

HOKA Verkeerstechniek, onderdeel van BAM Wegen, ontwikkelde een lasertechniek om bestemmingen op verkeersborden af te schermen. Bij wegwerkzaamheden of omleidingen worden bepaalde bestemmingen met laserlicht onzichtbaar gemaakt in plaats van afgeplakt. Personeel hoeft daarvoor niet meer een ladder op of een hoogwerker in.

Bekijk alle genomineerden voor de award.

Onderwerpen: ,

Auteur: Bart Pals

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Bedenker vloeibare drempels genomineerd voor vakprijs | RijschoolPro
Badennova, vloeibare drempel

Bedenker vloeibare drempels genomineerd voor vakprijs

AMSTERDAM -Een Spaans bedrijf dat vloeibare verkeersdrempels heeft ontworpen is genomineerd voor de Intertraffic Innovation Award. Een onderdeel van BAM Wegen dat een lasertechniek heeft ontwikkeld om bestemmingen op verkeersborden af te schermen maakt ook kans op de prijs.

De winnaars worden bekend gemaakt tijdens de vakbeurs Intertraffic, 23 tot en met 26 maart in de Amsterdam RAI.De vakjury van de Intertraffic Innovation Award heeft in totaal zeventien nominaties uitgedeeld. De prijzen gaan naar zes categorieën, waaronder Infrastructuur en veiligheid.

Een genomineerde die opvalt is Badennova uit Spanje. Dit bedrijf kreeg een nominatie in de categorie Veiligheid voor zijn verkeersdrempel. In deze verkeersdrempel zit een vloeistof die vervormt als auto’s er met de correcte snelheid overheen rijden. De drempel biedt dan geen weerstand en veroorzaakt geen schade aan auto’s. Bestuurders die te hard rijden, ondervinden er dezelfde weerstand als op normale verkeersdrempels.

HOKA Verkeerstechniek, onderdeel van BAM Wegen, ontwikkelde een lasertechniek om bestemmingen op verkeersborden af te schermen. Bij wegwerkzaamheden of omleidingen worden bepaalde bestemmingen met laserlicht onzichtbaar gemaakt in plaats van afgeplakt. Personeel hoeft daarvoor niet meer een ladder op of een hoogwerker in.

Bekijk alle genomineerden voor de award.

Onderwerpen: ,

Auteur: Bart Pals

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.