verkeersbord, weghalen

Straks nog maar 20 verkeersborden in ‘s-Heer Arendskerke

’s-HEER ARENDSKERKE – Er staan te veel verkeersborden in ‘s-Heer Arendskerke. Uit een inventarisatie van de gemeente Goes blijkt dat de meeste daarom kunnen verdwijnen. Er blijven slechts twintig stuks staan om ongelukken of chaos te voorkomen.

Het college van B & W in Goes heeft zich bij zijn aantreden voorgenomen dorpen te ontdoen van onnodige verkeersborden. Sommige zijn namelijk al jaren niet functioneel of er staan verkeersborden waar dorpelingen zich al jaren weinig aan gelegen laten liggen.

Depot

‘s-Heer Arendskerke (1347 inwoners) is het eerste dorp waar de borden terug naar het depot kunnen. Dat gebeurt in oktober. ‘s-Heer Hendrikskinderen en Kloetinge volgen later. De inventarisaties daar beginnen dit najaar, zo meldt de PZC.

Onderwerpen:

Auteur: Bart Pals

1 reactie op “Straks nog maar 20 verkeersborden in ‘s-Heer Arendskerke”

Steven|03.08.11|14:47

Hoeveel stonden er eerst eigenlijk?

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Straks nog maar 20 verkeersborden in ‘s-Heer Arendskerke | RijschoolPro
verkeersbord, weghalen

Straks nog maar 20 verkeersborden in ‘s-Heer Arendskerke

’s-HEER ARENDSKERKE – Er staan te veel verkeersborden in ‘s-Heer Arendskerke. Uit een inventarisatie van de gemeente Goes blijkt dat de meeste daarom kunnen verdwijnen. Er blijven slechts twintig stuks staan om ongelukken of chaos te voorkomen.

Het college van B & W in Goes heeft zich bij zijn aantreden voorgenomen dorpen te ontdoen van onnodige verkeersborden. Sommige zijn namelijk al jaren niet functioneel of er staan verkeersborden waar dorpelingen zich al jaren weinig aan gelegen laten liggen.

Depot

‘s-Heer Arendskerke (1347 inwoners) is het eerste dorp waar de borden terug naar het depot kunnen. Dat gebeurt in oktober. ‘s-Heer Hendrikskinderen en Kloetinge volgen later. De inventarisaties daar beginnen dit najaar, zo meldt de PZC.

Onderwerpen:

Auteur: Bart Pals

1 reactie op “Straks nog maar 20 verkeersborden in ‘s-Heer Arendskerke”

Steven|03.08.11|14:47

Hoeveel stonden er eerst eigenlijk?

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.