VerkeersPro Academy – Rijschoolopleidingen

De rijschoolbranche staat niet stil. Om ervoor te zorgen dat instructeurs WRM-bevoegd blijven moet met regelmaat aan de bijscholingsplicht worden voldaan. Daarnaast wordt het momenteel steeds belangrijker om je als rijschool te onderscheiden van de rest. Om de rijinstructeur wat werk uit handen te nemen, heeft de VerkeersPro Academy een selectie van bijscholingscursussen gemaakt. Ook worden met enige regelmaat trainingen en workshops verzorgd die inspireren en verdieping bieden in het eigen vakgebied.

Om het de rijinstructeurs die nog aan hun bijscholingsplicht moeten voldoen gemakkelijk te maken, hebben we een selectie van bijscholingscursussen samengesteld. VerkeersPro.nl werkt samen met een aantal LBVI opleidingsinstituten. U kunt zich via VerkeersPro Academy direct aanmelden voor de WRM-bijscholing van uw keuze. Het is belangrijk om op tijd aan uw bijscholing te beginnen, zodat uw certificaat niet verloopt.

Trainingen

In deze tijd waarin de concurrentie hevig is en de lesprijzen laag zijn, is het voor rijscholen daarnaast belangrijk om zich te onderscheiden van andere rijscholen en rijinstructeurs.

VerkeersPro Academy biedt trainingen en workshops aan waarmee u zich als rijinstructeur kunt specialiseren en verdiepen in uw vakgebied. De coaches van deze trainingen en workshops zijn experts op hun vakgebied en door VerkeersPro geselecteerd. U kunt zich via de VerkeersPro Academy direct aanmelden voor de training of workshop van uw keuze.

Vragen? Mail naar: [email protected]