Lesauto, Testdag, 2012, rijinstructeur

Maar liefst 14 automerken tijdens Lesauto Testdag op 23 september

Maar liefst 14 automerken stellen hun nieuwste automodellen beschikbaar voor de Lesauto Testdag op 23 september in Maarssen; hét jaarlijkse evenement voor de rijschoolbranche. Rijinstructeurs kunnen uit tientallen verschillende modellen kiezen om uitgebreid testritten te maken. Deelnemende importeurs zijn Volkswagen, Honda, Hyundai, Toyota, Mini, Renault, Ford, Peugeot, Opel, Suzuki, Volvo, Seat, Citroën en KIa. Organisator VerkeersPro verwacht dat de komende weken nog andere importeurs ook toezeggen hun auto’s beschikbaar te stellen.

Tijdens de Lesauto Testdag kunnen rijinstructeurs de hele dag automodellen uit proberen om te kijken hoe ze bevallen als lesauto. Rijinstructeurs weten immers precies welke eigenschappen belangrijk zijn voor een goede lesauto. De rijschoolbranche kan op een onafhankelijke en transparante manier allerlei lesauto’s naast elkaar testen. De deelnemers kiezen gezamenlijk de Lesauto van het Jaar 2014.

Lesauto-modellen

Er kan onder meer getest worden met de lesauto-modellen Volkswagen Golf VII, Volkswagen Jetta Hybrid, Honda Civic, Honda Jazz, Kia C’eed, Mini Countryman, Peugeot 208, Peugeot 2008, Renault Clio, elektrische Renault Zoe, Renault Capture, Seat Ibiza, Seat Leon, Suzuki SX4, Opel Mokka, Opel Astra, Opel Insignia, Opel Corsa, Toyota Auris en Toyota Yaris. De komende weken zal VerkeersPro nog meer deelnemende auto’s bekend maken via deze pagina.

De dag is volledig verzorgd en gratis voor rijschool-ondernemers en rijinstructeurs die zich hebben geregistreerd. Zij ontvangen onder meer een gratis luxe lunch, koffie, thee en frisdrank. Om gezellig samen te zijn, organiseert VerkeersPro een afsluitende barbecue op het buitenterras. Kaarten voor de bbq kosten € 20,-. Het belooft een leuke actieve dag te worden met een vol programma.

Locatie

De locatie van de Lesauto Testdag is Inn Style te Maarssen, op 10 autominuten van het centrum van Utrecht. Inn Style is een mooie lounge-locatie met voldoende gratis parkeergelegenheid en uitstekende horeca.

Als lezer van VerkeersPro kunt u zich gratis registreren en in een ontspannen en gezellige sfeer de lesauto’s testen en de Rijschoolbeurs bezoeken. Er is nog maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar en vol = vol.

lesautotestdagheader

Auteur: Bart Pals

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.