Nissan op de Lesauto Testdag 2014 (video)

Nissan stond ook dit jaar met verschillende nieuwe automodellen op de Lesauto Testdag. Deze editie bracht het merk de Nissan Note, de Qashqai en de Pulsar mee. Deze konden de hele dag getest worden op het gebruik als lesauto. Alle drie de modellen scoorden hoog op onder andere hun binnenruimte en zitcomfort. 

Bekijk hier de video van VerkeersProTV:

 

 

Auteur: Roosmarijn Dierick

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Nissan op de Lesauto Testdag 2014 (video) | RijschoolPro

Nissan op de Lesauto Testdag 2014 (video)

Nissan stond ook dit jaar met verschillende nieuwe automodellen op de Lesauto Testdag. Deze editie bracht het merk de Nissan Note, de Qashqai en de Pulsar mee. Deze konden de hele dag getest worden op het gebruik als lesauto. Alle drie de modellen scoorden hoog op onder andere hun binnenruimte en zitcomfort. 

Bekijk hier de video van VerkeersProTV:

 

 

Auteur: Roosmarijn Dierick

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.