Volkswagen op de Lesauto Testdag 2014 (video)

De Volkswagen Golf en de Polo werden tijdens de Lesauto Testdag in Maarssen uitgebreid door rijschoolhouders en rijinstructeurs getest op het gebruik als lesauto. Vooral de Golf gooide hoge ogen: hij werd tweede in de race om de titel  ‘Lesauto van het Jaar 2015’. Het model blonk uit in onder andere de binnenruimte, zitcomfort, stuurgedrag en zicht rondom.

Bekijk hier de video van VerkeersProTV:

Auteur: Roosmarijn Dierick

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Volkswagen op de Lesauto Testdag 2014 (video) | RijschoolPro

Volkswagen op de Lesauto Testdag 2014 (video)

De Volkswagen Golf en de Polo werden tijdens de Lesauto Testdag in Maarssen uitgebreid door rijschoolhouders en rijinstructeurs getest op het gebruik als lesauto. Vooral de Golf gooide hoge ogen: hij werd tweede in de race om de titel  ‘Lesauto van het Jaar 2015’. Het model blonk uit in onder andere de binnenruimte, zitcomfort, stuurgedrag en zicht rondom.

Bekijk hier de video van VerkeersProTV:

Auteur: Roosmarijn Dierick

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.