CBR-examencentrum Enschede verhuist naar nieuwe locatie in Hengelo
1 oktober

CBR-examencentrum Enschede verhuist naar nieuwe locatie in Hengelo

Het nieuwe pand aan de Jan Tinbergenstraat 115 in Hengelo Foto: CBR

Leerlingen en instructeurs kunnen vanaf 1 oktober van dit jaar niet langer bij de CBR-locatie in Enschede terecht. Het centrum verhuist namelijk naar Hengelo, waar het aan de Jan Tinbergenstraat 115 een groot bedrijfspand met zestig parkeerplekken in gebruik neemt.

Met 19.000 praktijkexamens en ruim 38.000 theorie-examens per jaar, groeide de locatie in Enschede al enige tijd uit zijn voegen. De afgelopen jaren is gebleken dat zowel de wachtruimte voor examenkandidaten en andere bezoekers, als de parkeergelegenheid voor examenvoertuigen op het terrein, niet meer voldoen.

Daarnaast liep het huurcontract voor het pand in Enschede af, waardoor het bureau op zoek ging naar een andere geschikte locatie. En die is gevonden in Hengelo. Het nieuwe examencentrum, met 800 vierkante meter kantoorruimte, ligt op het bedrijventerrein Westermaat Campus. “We verbouwen de locatie zodat het voldoet aan alle eisen. Het parkeerterrein wordt uitgebreid zodat er voldoende parkeergelegenheid is voor examenvoertuigen en bezoekers”, aldus het CBR.

Zware voertuigen

De praktijkexamens voor grote, zware voertuigen, zoals vrachtauto, trekker, bus en LZV worden afgenomen vanaf de locatie Frans op den Bult in de Hengelosestraat 6 in Deurningen. Deze examens verhuizen dus niet mee naar Hengelo. Het AVB-terrein in Enschede aan de Colosseum 89 blijft zoals het is.

Lees ook:

Onderwerpen: , ,

Auteur: Else van Andel

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

CBR-examencentrum Enschede verhuist naar nieuwe locatie in Hengelo | RijschoolPro
CBR-examencentrum Enschede verhuist naar nieuwe locatie in Hengelo
1 oktober

CBR-examencentrum Enschede verhuist naar nieuwe locatie in Hengelo

Het nieuwe pand aan de Jan Tinbergenstraat 115 in Hengelo Foto: CBR

Leerlingen en instructeurs kunnen vanaf 1 oktober van dit jaar niet langer bij de CBR-locatie in Enschede terecht. Het centrum verhuist namelijk naar Hengelo, waar het aan de Jan Tinbergenstraat 115 een groot bedrijfspand met zestig parkeerplekken in gebruik neemt.

Met 19.000 praktijkexamens en ruim 38.000 theorie-examens per jaar, groeide de locatie in Enschede al enige tijd uit zijn voegen. De afgelopen jaren is gebleken dat zowel de wachtruimte voor examenkandidaten en andere bezoekers, als de parkeergelegenheid voor examenvoertuigen op het terrein, niet meer voldoen.

Daarnaast liep het huurcontract voor het pand in Enschede af, waardoor het bureau op zoek ging naar een andere geschikte locatie. En die is gevonden in Hengelo. Het nieuwe examencentrum, met 800 vierkante meter kantoorruimte, ligt op het bedrijventerrein Westermaat Campus. “We verbouwen de locatie zodat het voldoet aan alle eisen. Het parkeerterrein wordt uitgebreid zodat er voldoende parkeergelegenheid is voor examenvoertuigen en bezoekers”, aldus het CBR.

Zware voertuigen

De praktijkexamens voor grote, zware voertuigen, zoals vrachtauto, trekker, bus en LZV worden afgenomen vanaf de locatie Frans op den Bult in de Hengelosestraat 6 in Deurningen. Deze examens verhuizen dus niet mee naar Hengelo. Het AVB-terrein in Enschede aan de Colosseum 89 blijft zoals het is.

Lees ook:

Onderwerpen: , ,

Auteur: Else van Andel

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.