Renault op de Lesauto Testdag 2014 (video)

De Renault Zoe, de Captur en de Clio werden tijdens de Lesauto Testdag 2014 door de aanwezige rijschoolbranche uitgebreid getest op het gebruik als lesauto. Vooral het bedieningsgemak, uiterlijk en stuurgedrag van de modellenwerden werden door rijinstructeurs en rijschoolhouders hoog gewaardeerd.

Bekijk hier de video van VerkeersProTV:

Auteur: Roosmarijn Dierick

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Renault op de Lesauto Testdag 2014 (video) | RijschoolPro

Renault op de Lesauto Testdag 2014 (video)

De Renault Zoe, de Captur en de Clio werden tijdens de Lesauto Testdag 2014 door de aanwezige rijschoolbranche uitgebreid getest op het gebruik als lesauto. Vooral het bedieningsgemak, uiterlijk en stuurgedrag van de modellenwerden werden door rijinstructeurs en rijschoolhouders hoog gewaardeerd.

Bekijk hier de video van VerkeersProTV:

Auteur: Roosmarijn Dierick

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.