Euro 6-motoren en hightech extra’s in vernieuwde Seat Toledo

Seat heeft nieuwe motoren ontwikkeld voor de Toledo die voldoen aan de Euro 6 emissienorm en tegelijk krachtiger en zuiniger zijn. Dat maakte het autobedrijf bekend tijdens de presentatie van de nieuwe Connect-versies, welke standaard geleverd zullen worden met ingebouwde navigatie. Op de nieuwe Toledo zal zo goed als bij alle motoren 20 procent bijtelling gaan gelden.

De Connect-uitvoeringen zijn nieuw in het gamma, en worden in een Style- en een FR-model aangeboden. Deze bieden naast de navigatie ook standaard slimme hightech extra’s voor onder andere de smartphone.

Euro 6 emissie

Er is door Seat een breed pakket aan nieuwe motoren voor de Toledo beschikbaar gesteld. Nieuw in de benzinecategorie zijn de 1.2 TSI (66 kW/90 pk en 81 kW/110 pk) en de 1.4 TSI met 92 kW/125 pk en standaard DSG-transmissie. Ook zijn er twee nieuwe diesels: de 1.4 TDI met 66 kW/90 pk (keuze uit een zesbak en DSG) en de 1.6 TDI met 85 kW/115 pk.

Met uitzondering van de uitvoeringen met 1.4 TSI en DSG vallen alle Toledo ’s bij zakelijke inzet in het gunstige bijtellingstarief van 20 procent. Alle motoren voldoen aan de Euro 6 emissie-eisen.

Connect-uitvoeringen

De nieuwe Connect-uitvoeringen van de Toledo spelen in op een comfortabel gebruik van de smartphone in de auto. Standaard zijn ze namelijk voorzien van Mirrorlink, Apple CarPlay en Android Auto waarmee het mogelijk is het scherm van de smartphone op het centrale display van de auto te tonen én te bedienen.

De Connect-uitvoeringen zijn verder voorzien van het Media System Navi met 6,5-inch touchscreen, parkeersensoren en een regen- en lichtsensor. Verder moeten de extra donker getinte ramen achter, de automatisch dimmende binnenspiegel en de coming home-functie van de verlichting het rijcomfort verhogen.

Extra’s

Zowel de Style- als de FR-uitvoering van de Connect-modellen van de Seat Toledo zijn ook te leveren met Upgrade Business Plus. Voor een meerprijs van 890 euro wordt de auto dan ook uitgevoerd met Full-LED koplampen met LED dagrijverlichting, LED-achterlichten, DAB+ radio (digitale radio met zeer uitgebreide zenderkeuze) en een achteruitrijcamera.

De nieuwe Toledo Style Connect is er met 1.2 TSI benzinemotor inclusief 4 jaar garantie vanaf 18.950 euro en met 1.4 TDI dieselmotor vanaf 22.950 euro. De Toledo FR Connect is er vanaf 19.950 euro. De Toledo FR Connect met dieselmotor is er vanaf 23.950 euro. Er is al een SEAT Toledo leverbaar vanaf 16.950 euro. De adviesprijzen zijn inclusief bpm/btw en exclusief afleverkosten.

Auteur: Lars Verpalen

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Euro 6-motoren en hightech extra’s in vernieuwde Seat Toledo | RijschoolPro

Euro 6-motoren en hightech extra’s in vernieuwde Seat Toledo

Seat heeft nieuwe motoren ontwikkeld voor de Toledo die voldoen aan de Euro 6 emissienorm en tegelijk krachtiger en zuiniger zijn. Dat maakte het autobedrijf bekend tijdens de presentatie van de nieuwe Connect-versies, welke standaard geleverd zullen worden met ingebouwde navigatie. Op de nieuwe Toledo zal zo goed als bij alle motoren 20 procent bijtelling gaan gelden.

De Connect-uitvoeringen zijn nieuw in het gamma, en worden in een Style- en een FR-model aangeboden. Deze bieden naast de navigatie ook standaard slimme hightech extra’s voor onder andere de smartphone.

Euro 6 emissie

Er is door Seat een breed pakket aan nieuwe motoren voor de Toledo beschikbaar gesteld. Nieuw in de benzinecategorie zijn de 1.2 TSI (66 kW/90 pk en 81 kW/110 pk) en de 1.4 TSI met 92 kW/125 pk en standaard DSG-transmissie. Ook zijn er twee nieuwe diesels: de 1.4 TDI met 66 kW/90 pk (keuze uit een zesbak en DSG) en de 1.6 TDI met 85 kW/115 pk.

Met uitzondering van de uitvoeringen met 1.4 TSI en DSG vallen alle Toledo ’s bij zakelijke inzet in het gunstige bijtellingstarief van 20 procent. Alle motoren voldoen aan de Euro 6 emissie-eisen.

Connect-uitvoeringen

De nieuwe Connect-uitvoeringen van de Toledo spelen in op een comfortabel gebruik van de smartphone in de auto. Standaard zijn ze namelijk voorzien van Mirrorlink, Apple CarPlay en Android Auto waarmee het mogelijk is het scherm van de smartphone op het centrale display van de auto te tonen én te bedienen.

De Connect-uitvoeringen zijn verder voorzien van het Media System Navi met 6,5-inch touchscreen, parkeersensoren en een regen- en lichtsensor. Verder moeten de extra donker getinte ramen achter, de automatisch dimmende binnenspiegel en de coming home-functie van de verlichting het rijcomfort verhogen.

Extra’s

Zowel de Style- als de FR-uitvoering van de Connect-modellen van de Seat Toledo zijn ook te leveren met Upgrade Business Plus. Voor een meerprijs van 890 euro wordt de auto dan ook uitgevoerd met Full-LED koplampen met LED dagrijverlichting, LED-achterlichten, DAB+ radio (digitale radio met zeer uitgebreide zenderkeuze) en een achteruitrijcamera.

De nieuwe Toledo Style Connect is er met 1.2 TSI benzinemotor inclusief 4 jaar garantie vanaf 18.950 euro en met 1.4 TDI dieselmotor vanaf 22.950 euro. De Toledo FR Connect is er vanaf 19.950 euro. De Toledo FR Connect met dieselmotor is er vanaf 23.950 euro. Er is al een SEAT Toledo leverbaar vanaf 16.950 euro. De adviesprijzen zijn inclusief bpm/btw en exclusief afleverkosten.

Auteur: Lars Verpalen

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.