Opel Grandland X

Opel presenteert zes modellen tijdens Lesauto Testdag

Tijdens de Lesauto Testdag kunnen rijinstructeurs uitgebreid kennismaken met Opel. Maar liefst zes modellen van Opel staan klaar voor een testrit, inclusief het gloednieuwe model Grandland X. Daarnaast heeft Opel een speciale aanbieding voor rijschoolhouders: zij kunnen nu een nieuwe Opel Astra Online Edition leasen voor de prijs van een Corsa.

De Lesauto Testdag vindt plaats op 18 september 2017 van 10:00 tot 17:30 uur. Het jaarlijkse evenement voor de gehele rijschoolbranche wordt opnieuw gehouden bij het Nationaal Militair Museum op vliegbasis Soesterberg.

Testritten

In totaal zijn er 15 automerken aanwezig die diverse modellen presenteren. Rijinstructeurs kunnen diverse testritten maken met de aanwezige auto’s. Opel presenteert zes modellen: de Astra, Corsa, Insignia, Ampera-e, Crossland X én de Grandland X. Dit laatste model is sinds een paar dagen in Nederland en beleeft daarom een primeur op de Lesauto Testdag.

Aan het einde van iedere testrit vullen de rijinstructeurs een beoordelingsformulier in. Het automodel dat het hoogst wordt beoordeeld door de rijschoolbranche mag zich ‘Lesauto van het Jaar 2018’ noemen.

Lease-actie voor rijschoolhouders

Als rijschoolhouder lease je nu een nieuwe Opel Astra Online Edition voor de prijs van een Corsa. Zo houd je de kosten beperkt, maar profiteer je wel van maximaal rijcomfort. Je rijdt de Astra 5-deurs Online Edition met 136pk (100kW) inclusief metallic lak en AGR-comfortstoelen met Full Operational Lease nu vanaf 475 euro in plaats van 549 euro per maand.

Daarnaast krijg je 10 procent korting op de in- en ombouw van dubbele bediening bij Peter Claassen en gratis Opel accessoires naar keuze ter waarde van 500 euro inclusief BTW. Lees meer over de actie van Opel.

Op de Lesauto Testdag kun je niet alleen potentiële lesauto’s en motoren uitgebreid testen; je kunt je ook laten informeren bij de standhouders op de rijschoolbeurs of deelnemen aan interessante workshops in het auditorium. Schrijf je in voor de Lesauto Testdag.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Maak gebruik van de exclusieve aanbieding

Bekijk de aanbieding

Auteur: Nadine Kieboom

Nadine Kieboom is de vaste journalist van RijschoolPro.nl

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.