Politie-auto

Zuid-Hollander (61) rijdt 20 jaar rond zonder rijbewijs

politie

De politie heeft eerder deze week op de A2 ter hoogte van de Limburgse plaats Roosteren een automobilist van 61 jaar aangehouden die al 20 jaar rondreed zonder een geldig rijbewijs te hebben. Het ging volgens de Limburgse omroep L1 om een inwoner van Leiderdorp.

De politie hield de man staande toen bleek dat er nog een boete openstond voor het voertuig waarin de Zuid-Hollander reed. De geregistreerde bekeuringen waren nog niet betaald door de eigenaresse van de auto. Agenten troffen echter niet de vrouw aan achter het stuur, maar de 61-jarige inwoner van Leiderdorp.

De bestuurder bleek geen rijbewijs bij zich te hebben. Toen agenten controleerden of de 61-jarige überhaupt wel over een roze papiertje beschikte, kwamen ze erachter dat de man helemaal niet achter het stuur mocht zitten. Volgens de Limburgse omroep reed hij zelfs al 20 jaar rond. De man had bewust zijn rijbewijs niet verlengd nadat deze verlopen was. In de afgelopen twee decennia werd hij niet gesnapt, tot eerder deze week. Tegen de man is proces-verbaal opgemaakt.

Auteur: Remco Nieuwenbroek

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Zuid-Hollander (61) rijdt 20 jaar rond zonder rijbewijs | RijschoolPro
Politie-auto

Zuid-Hollander (61) rijdt 20 jaar rond zonder rijbewijs

politie

De politie heeft eerder deze week op de A2 ter hoogte van de Limburgse plaats Roosteren een automobilist van 61 jaar aangehouden die al 20 jaar rondreed zonder een geldig rijbewijs te hebben. Het ging volgens de Limburgse omroep L1 om een inwoner van Leiderdorp.

De politie hield de man staande toen bleek dat er nog een boete openstond voor het voertuig waarin de Zuid-Hollander reed. De geregistreerde bekeuringen waren nog niet betaald door de eigenaresse van de auto. Agenten troffen echter niet de vrouw aan achter het stuur, maar de 61-jarige inwoner van Leiderdorp.

De bestuurder bleek geen rijbewijs bij zich te hebben. Toen agenten controleerden of de 61-jarige überhaupt wel over een roze papiertje beschikte, kwamen ze erachter dat de man helemaal niet achter het stuur mocht zitten. Volgens de Limburgse omroep reed hij zelfs al 20 jaar rond. De man had bewust zijn rijbewijs niet verlengd nadat deze verlopen was. In de afgelopen twee decennia werd hij niet gesnapt, tot eerder deze week. Tegen de man is proces-verbaal opgemaakt.

Auteur: Remco Nieuwenbroek

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.