Transport Academy gaat trainingen DAF Trucks België verzorgen

DAF Trucks België heeft een overeenkomst getekend met de Transport Academy voor het verzorgen van chauffeurstrainingen. De tien professionele rijscholen die vallen onder de Academy, zijn afgelopen halfjaar geselecteerd en voorbereid op de trainingen. Beroepschauffeurs zijn in het kader van de Europese Richtlijn vakbekwaamheid (Code 95) verplicht om nascholing te volgen.

De aangesloten rijscholen die deel uitmaken van het landelijke netwerk van DAF Certified Driver Training Partners, beschikken over ten minste één door DAF opgeleide chauffeurstrainer. Een aantal heeft een DAF Euro 6 voertuig in huis. DAF Trucks België kiest voor een samenwerking met Transport Academy omdat daarmee een landelijk netwerk van opleidingsinstituten ontstaat, laat het bedrijf weten. Het gaat in totaal om achttien trainingslocaties.

Kostenbesparing

Een optimaal presterende nieuw geleverde truck vraagt om een chauffeur die ook optimaal presteert, zo is de overtuiging van DAF. Een DAF Driver Training door een DAF Driver Training Partner kan leiden tot een meervoudige kostenbesparing: de kans op schades vermindert, de veiligheid op de weg neemt toe en het brandstofverbruik en de operationele kosten nemen af.

De prestaties van de DAF Driver Training Partners worden elk jaar geëvalueerd door de DAF Driver Academy, die onderdeel is van DAF Trucks België. Via jaarlijkse bijscholingen blijven ze op de hoogte van alle nieuwe voertuigtechnologieën van de truckfabrikant.

Transportondernemers ontvangen vanaf 1 februari bij de aanschaf van een nieuwe DAF Euro 6 (CF, XF of LF) een voucher voor een kosteloze DAF EcoDrive opleiding (geldig voor Code 95). De opleiding bestaat uit 4 uur klassikale theorie en 3 uur individuele praktijk, met de nieuw geleverde DAF truck.

Lees ook: ‘Kwaliteit cursus Code 95 vaak onder de maat’

Auteur: Remco Nieuwenbroek

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Transport Academy gaat trainingen DAF Trucks België verzorgen | RijschoolPro

Transport Academy gaat trainingen DAF Trucks België verzorgen

DAF Trucks België heeft een overeenkomst getekend met de Transport Academy voor het verzorgen van chauffeurstrainingen. De tien professionele rijscholen die vallen onder de Academy, zijn afgelopen halfjaar geselecteerd en voorbereid op de trainingen. Beroepschauffeurs zijn in het kader van de Europese Richtlijn vakbekwaamheid (Code 95) verplicht om nascholing te volgen.

De aangesloten rijscholen die deel uitmaken van het landelijke netwerk van DAF Certified Driver Training Partners, beschikken over ten minste één door DAF opgeleide chauffeurstrainer. Een aantal heeft een DAF Euro 6 voertuig in huis. DAF Trucks België kiest voor een samenwerking met Transport Academy omdat daarmee een landelijk netwerk van opleidingsinstituten ontstaat, laat het bedrijf weten. Het gaat in totaal om achttien trainingslocaties.

Kostenbesparing

Een optimaal presterende nieuw geleverde truck vraagt om een chauffeur die ook optimaal presteert, zo is de overtuiging van DAF. Een DAF Driver Training door een DAF Driver Training Partner kan leiden tot een meervoudige kostenbesparing: de kans op schades vermindert, de veiligheid op de weg neemt toe en het brandstofverbruik en de operationele kosten nemen af.

De prestaties van de DAF Driver Training Partners worden elk jaar geëvalueerd door de DAF Driver Academy, die onderdeel is van DAF Trucks België. Via jaarlijkse bijscholingen blijven ze op de hoogte van alle nieuwe voertuigtechnologieën van de truckfabrikant.

Transportondernemers ontvangen vanaf 1 februari bij de aanschaf van een nieuwe DAF Euro 6 (CF, XF of LF) een voucher voor een kosteloze DAF EcoDrive opleiding (geldig voor Code 95). De opleiding bestaat uit 4 uur klassikale theorie en 3 uur individuele praktijk, met de nieuw geleverde DAF truck.

Lees ook: ‘Kwaliteit cursus Code 95 vaak onder de maat’

Auteur: Remco Nieuwenbroek

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.