Deur dicht bij CBR in Leeuwarden; 146 theorie-examens afgelast 

Het theorie-examen voor 146 kandidaten in Leeuwarden kon deze maandag niet doorgaan: de deur ging niet open. De praktijkexamens gingen van start vanaf de parkeerplaats in plaats van de examenzaal. 

Terwijl de examenkandidaten stonden te wachten voor de deur, kregen de medewerkers van het CBR in Leeuwarden de deur maar niet open. Inmiddels is het probleem verholpen en kan iedereen weer gewoon naar binnen bij het instituut. Een woordvoerster laat weten dat de deuren vast zaten door een ‘menselijke fout’. Er zijn maatregelen genomen zodat dit niet nog eens voor kan komen. 

De 146 examenkandidaten mochten op kosten van het CBR met het OV doorreizen naar Groningen om alsnog hun theorie te doen. Ze konden er ook voor kiezen om kostenloos een nieuwe datum te plannen. De praktijkexamens in Leeuwarden gingen wel door. De examinatoren startten voor de gelegenheid vanaf het parkeerterrein in plaats van de examenzaal.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Maak gebruik van de exclusieve aanbieding

Bekijk de aanbieding

Onderwerpen: ,

Auteur: Rieneke Kok

Rieneke Kok is journalist voor RijschoolPro

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Deur dicht bij CBR in Leeuwarden; 146 theorie-examens afgelast | RijschoolPro

Deur dicht bij CBR in Leeuwarden; 146 theorie-examens afgelast 

Het theorie-examen voor 146 kandidaten in Leeuwarden kon deze maandag niet doorgaan: de deur ging niet open. De praktijkexamens gingen van start vanaf de parkeerplaats in plaats van de examenzaal. 

Terwijl de examenkandidaten stonden te wachten voor de deur, kregen de medewerkers van het CBR in Leeuwarden de deur maar niet open. Inmiddels is het probleem verholpen en kan iedereen weer gewoon naar binnen bij het instituut. Een woordvoerster laat weten dat de deuren vast zaten door een ‘menselijke fout’. Er zijn maatregelen genomen zodat dit niet nog eens voor kan komen. 

De 146 examenkandidaten mochten op kosten van het CBR met het OV doorreizen naar Groningen om alsnog hun theorie te doen. Ze konden er ook voor kiezen om kostenloos een nieuwe datum te plannen. De praktijkexamens in Leeuwarden gingen wel door. De examinatoren startten voor de gelegenheid vanaf het parkeerterrein in plaats van de examenzaal.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen.

Wilt u onbeperkt lezen? Sluit nu een actie abonnement af en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de rijschoolbranche.

Voor slechts € 6,- per maand heeft u toegang tot alle artikelen.

start abonnement

Onderwerpen: ,

Auteur: Rieneke Kok

Rieneke Kok is journalist voor RijschoolPro

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.