Seat gaat plankgas richting e-mobiliteit

Op de autobeurs IAA in Frankfurt liet Seat zien steeds meer te doen met elektrische mobiliteit. Nadat Seat eerder de elektrische modellen Mii Electric en el-Born aangekondigde, toont sportieve dochter Cupra tijdens de internationale autoshow de Tavascan concept car. 

Seat liet veel nieuwe modellen zien op de autobeurs in Duitsland. Naast eerdergenoemde modellen liet de autofabrikant ook de Seat Tarraco FR PHEV zien. Dit is de eerste plug-in hybride SUV van het merk en de vierde van zes elektrische modellen die Seat in tot 2021 gaat introduceren. De Seat Arona is momenteel lesauto van het jaarIn navolging van de Cupra Formentor, het eerste hybridemodel dat Cupra in eigen beheer heeft ontwikkeld, is de Tavascan het eerste volledig elektrische voertuig van het sportieve merk. De Tavascan komt volgend jaar op de markt. 

Eyecatchers

De Cupra Tavascan en de Seat Tarraco FR PHEV vormen een stap voorwaarts in het elektrische mobiliteitsoffensief van het Spaanse concern. De Cupra conceptcar combineert de functionaliteit van een SUV met de sportiviteit van een coupé. Daarnaast stond in Frankfurt ook de nieuwe Seat Tarraco met hybride motor, in FR-trim. Deze SUV heeft een elektrisch bereik van meer dan 50 kilometer en een gecombineerde CO2-uitstoot onder de 50 g/km.
Seat kondigde in Frankfurt ook de start van de voorverkoop van de Mii Electric aan. Deze zeer aantrekkelijk geprijsde stadsauto is vanaf deze maand te bestellen en komt begin 2020 op de markt.

Auteur: Rieneke Kok

Rieneke Kok is journalist voor RijschoolPro

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Seat gaat plankgas richting e-mobiliteit | RijschoolPro

Seat gaat plankgas richting e-mobiliteit

Op de autobeurs IAA in Frankfurt liet Seat zien steeds meer te doen met elektrische mobiliteit. Nadat Seat eerder de elektrische modellen Mii Electric en el-Born aangekondigde, toont sportieve dochter Cupra tijdens de internationale autoshow de Tavascan concept car. 

Seat liet veel nieuwe modellen zien op de autobeurs in Duitsland. Naast eerdergenoemde modellen liet de autofabrikant ook de Seat Tarraco FR PHEV zien. Dit is de eerste plug-in hybride SUV van het merk en de vierde van zes elektrische modellen die Seat in tot 2021 gaat introduceren. De Seat Arona is momenteel lesauto van het jaarIn navolging van de Cupra Formentor, het eerste hybridemodel dat Cupra in eigen beheer heeft ontwikkeld, is de Tavascan het eerste volledig elektrische voertuig van het sportieve merk. De Tavascan komt volgend jaar op de markt. 

Eyecatchers

De Cupra Tavascan en de Seat Tarraco FR PHEV vormen een stap voorwaarts in het elektrische mobiliteitsoffensief van het Spaanse concern. De Cupra conceptcar combineert de functionaliteit van een SUV met de sportiviteit van een coupé. Daarnaast stond in Frankfurt ook de nieuwe Seat Tarraco met hybride motor, in FR-trim. Deze SUV heeft een elektrisch bereik van meer dan 50 kilometer en een gecombineerde CO2-uitstoot onder de 50 g/km.
Seat kondigde in Frankfurt ook de start van de voorverkoop van de Mii Electric aan. Deze zeer aantrekkelijk geprijsde stadsauto is vanaf deze maand te bestellen en komt begin 2020 op de markt.

Auteur: Rieneke Kok

Rieneke Kok is journalist voor RijschoolPro

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.