Bovag Rijscholen

Nog niemand met 25 goede antwoorden op theorietest van Bovag 

Bijna 1.400 mensen hebben de online theorietest gedaan die moet bepalen wie de Beste Automobilist van het land is. Nog niemand heeft alle 25 vragen goed beantwoord. De zoektocht is een initiatief van tijdschrift AutoWeek en Bovag Rijscholen.

De website van de gezamenlijke zoektocht naar de Beste Automobilist van het land van Bovag en AutoWeek is 650.000 keer bekeken. Daarvan hebben 1.383 mensen hebben de theorietest afgelegd. Tot en met vorige week wist nog niemand alle 25 vragen goed te beantwoorden. 0,1 procent van de deelnemers beantwoordde 24 vragen goed en 1 procent 23. Iets minder dan de helft (47 procent) noteerde een score van 16, 17 of 18 goede antwoorden.

Finale

Naar aanleiding van de theoretische test worden vierentwintig mensen uitgenodigd om op 15 december deel te nemen aan een praktijkdag bij het Rijvaardigheidscentrum in Lelystad. Daar zullen zij in een aantal bijzondere situaties en met verschillende soorten auto’s aan de tand worden gevoeld. Tevens wordt hun inzicht getest met speciale virtual reality-technologie en tot slot gaan de finalisten uiteraard ook de openbare weg op om hun kunsten in het dagelijkse verkeer te vertonen. Bovag-bestuurder en rijschoolhouder Pieter Roordink is jurylid. De hoofdprijs voor de winnaar bestaat onder andere uit een jaar gratis Bovag Autoverzekering en Pechhulp.

Lees ook:  Bovag Rijscholen zoekt naar de beste automobilist van Nederland 

U las zojuist één van de gratis premium artikelen.

Wilt u onbeperkt lezen? Sluit nu een actie abonnement af en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de rijschoolbranche.

Voor slechts € 6,50 per maand heeft u toegang tot alle artikelen.

start abonnement

 
 

Auteur: Rieneke Kok

Rieneke Kok is journalist voor RijschoolPro

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Nog niemand met 25 goede antwoorden op theorietest van Bovag | RijschoolPro
Bovag Rijscholen

Nog niemand met 25 goede antwoorden op theorietest van Bovag 

Bijna 1.400 mensen hebben de online theorietest gedaan die moet bepalen wie de Beste Automobilist van het land is. Nog niemand heeft alle 25 vragen goed beantwoord. De zoektocht is een initiatief van tijdschrift AutoWeek en Bovag Rijscholen.

De website van de gezamenlijke zoektocht naar de Beste Automobilist van het land van Bovag en AutoWeek is 650.000 keer bekeken. Daarvan hebben 1.383 mensen hebben de theorietest afgelegd. Tot en met vorige week wist nog niemand alle 25 vragen goed te beantwoorden. 0,1 procent van de deelnemers beantwoordde 24 vragen goed en 1 procent 23. Iets minder dan de helft (47 procent) noteerde een score van 16, 17 of 18 goede antwoorden.

Finale

Naar aanleiding van de theoretische test worden vierentwintig mensen uitgenodigd om op 15 december deel te nemen aan een praktijkdag bij het Rijvaardigheidscentrum in Lelystad. Daar zullen zij in een aantal bijzondere situaties en met verschillende soorten auto’s aan de tand worden gevoeld. Tevens wordt hun inzicht getest met speciale virtual reality-technologie en tot slot gaan de finalisten uiteraard ook de openbare weg op om hun kunsten in het dagelijkse verkeer te vertonen. Bovag-bestuurder en rijschoolhouder Pieter Roordink is jurylid. De hoofdprijs voor de winnaar bestaat onder andere uit een jaar gratis Bovag Autoverzekering en Pechhulp.

Lees ook:  Bovag Rijscholen zoekt naar de beste automobilist van Nederland 

Auteur: Rieneke Kok

Rieneke Kok is journalist voor RijschoolPro

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.