Tijdelijk twee locaties voor theorie-examens in Rijswijk

Vanaf 3 augustus kunnen theoriekandidaten tijdelijk terecht op twee examenlocaties in Rijswijk. De theorie-examens worden vanaf dan afgenomen bij het CBR aan de Lange Kleiweg, de tijdelijke locatie aan het Kessler Park blijkt tot 1 oktober open. 

Kandidaten kunnen sinds 18 februari in Rijswijk theorie-examen doen in een tijdelijke locatie aan het Kessler Park. Het instituut nam daar tijdelijk intrek na de brandstichting op de locatie aan de Lange Kleiweg. Er is nu gekozen voor het openstellen van beide locaties voor de theorie-examens vanwege de post-coronadrukte. Vanaf 22 juli is het mogelijk om op beide locaties een examen te reserveren.

Door forse schade na brandstichting begin dit jaar moest het CBR met zowel de theorie- als praktijkexamens uitwijken naar tijdelijke locaties. Na grondige herstelwerkzaamheden is de eigen examenlocatie ook weer geschikt voor het afnemen van theorie-examens. De praktijkexamens vertrekken al sinds 6 juli vanaf de Lange Kleiweg 30.

Lees ook: 

U las zojuist één van de gratis premium artikelen.

Wilt u onbeperkt lezen? Sluit nu een actie abonnement af en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de rijschoolbranche.

Voor slechts € 6,50 per maand heeft u toegang tot alle artikelen.

start abonnement

 
 
Onderwerpen: ,

Auteur: Rieneke Kok

Rieneke Kok is journalist voor RijschoolPro

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Tijdelijk twee locaties voor theorie-examens in Rijswijk | RijschoolPro

Tijdelijk twee locaties voor theorie-examens in Rijswijk

Vanaf 3 augustus kunnen theoriekandidaten tijdelijk terecht op twee examenlocaties in Rijswijk. De theorie-examens worden vanaf dan afgenomen bij het CBR aan de Lange Kleiweg, de tijdelijke locatie aan het Kessler Park blijkt tot 1 oktober open. 

Wilt u dit artikel lezen?

Word nu RijschoolPro Premium Abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de rijschoolbranche. Voor slechts € 6,50 per maand heeft u toegang tot alle artikelen.

start abonnement

 
 

Onderwerpen: ,

Auteur: Rieneke Kok

Rieneke Kok is journalist voor RijschoolPro

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.