CBR verplaatst duizenden examens vanwege brandschade in Rijswijk

Het CBR in Rijswijk kan door brandschade naar verwachting tot 1 mei géén examens afnemen. Op vrijdag 3 januari werd in het CBR-examencentrum in Rijswijk brand gesticht. 

De locatie in Rijswijk is een van de grootste examenlocaties van Nederland. Gemiddeld worden hier zo’n 1.800 theorie-examens en 700 praktijkexamens per week afgelegd. Tot 1 mei moeten kandidaten uitwijken naar de andere CBR-locaties. Om examenkandidaten zo snel en goed mogelijk te helpen gaat het CBR ook ’s avonds en op zaterdag theorie-examens afnemen.

Het CBR benadert kandidaten en opleiders zo veel mogelijk rechtstreeks om hen te informeren over hun geplande examen. Ook is voor klanten een speciale webpagina ingericht en zorgt het CBR voor een maximale bereikbaarheid van de klantenservice.

Praktijk- en taxi-examens

Voor de praktijkexamens (inclusief de taxi-examens van CCV) heeft het CBR onderdak gevonden in Event Plaza aan de Lange Kleiweg 86, dit ligt vlakbij het examencentrum zodat de praktijkkandidaten in een bekende omgeving kunnen afrijden. De rijtesten in het kader van Rijgeschiktheid vertrekken voorlopig vanaf de nevenvestiging van het CBR aan de Lange Kleiweg 60.

Theorie-examens

Al gereserveerde theorie-examens voor deze en volgende week zijn of worden verplaatst naar een datum op korte termijn in de CBR-locaties Barendrecht, Schelluinen, Haarlem of Utrecht. De centra zijn hiervoor ook op zaterdag en in de avonduren open. Als het nieuwe examenmoment niet uitkomt, kan de kandidaat een dag na de nieuwe examendatum zelf kosteloos een nieuw theorie-examen inplannen via Mijn CBR. Kandidaten die een examen na 20 januari hebben gereserveerd krijgen volgende week bericht dat zij zelf kosteloos een nieuw examenmoment kunnen inplannen op Mijn CBR.

Lees ook: 

Auteur: Rieneke Kok

Rieneke Kok is journalist voor RijschoolPro

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

CBR verplaatst duizenden examens vanwege brandschade in Rijswijk | RijschoolPro

CBR verplaatst duizenden examens vanwege brandschade in Rijswijk

Het CBR in Rijswijk kan door brandschade naar verwachting tot 1 mei géén examens afnemen. Op vrijdag 3 januari werd in het CBR-examencentrum in Rijswijk brand gesticht. 

De locatie in Rijswijk is een van de grootste examenlocaties van Nederland. Gemiddeld worden hier zo’n 1.800 theorie-examens en 700 praktijkexamens per week afgelegd. Tot 1 mei moeten kandidaten uitwijken naar de andere CBR-locaties. Om examenkandidaten zo snel en goed mogelijk te helpen gaat het CBR ook ’s avonds en op zaterdag theorie-examens afnemen.

Het CBR benadert kandidaten en opleiders zo veel mogelijk rechtstreeks om hen te informeren over hun geplande examen. Ook is voor klanten een speciale webpagina ingericht en zorgt het CBR voor een maximale bereikbaarheid van de klantenservice.

Praktijk- en taxi-examens

Voor de praktijkexamens (inclusief de taxi-examens van CCV) heeft het CBR onderdak gevonden in Event Plaza aan de Lange Kleiweg 86, dit ligt vlakbij het examencentrum zodat de praktijkkandidaten in een bekende omgeving kunnen afrijden. De rijtesten in het kader van Rijgeschiktheid vertrekken voorlopig vanaf de nevenvestiging van het CBR aan de Lange Kleiweg 60.

Theorie-examens

Al gereserveerde theorie-examens voor deze en volgende week zijn of worden verplaatst naar een datum op korte termijn in de CBR-locaties Barendrecht, Schelluinen, Haarlem of Utrecht. De centra zijn hiervoor ook op zaterdag en in de avonduren open. Als het nieuwe examenmoment niet uitkomt, kan de kandidaat een dag na de nieuwe examendatum zelf kosteloos een nieuw theorie-examen inplannen via Mijn CBR. Kandidaten die een examen na 20 januari hebben gereserveerd krijgen volgende week bericht dat zij zelf kosteloos een nieuw examenmoment kunnen inplannen op Mijn CBR.

Lees ook: 

Auteur: Rieneke Kok

Rieneke Kok is journalist voor RijschoolPro

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.