Het gaat sneeuwen! Zo ga je veilig de weg op

Sneeuwbalgevechten, sfeervolle wandelingen en warme chocolademelk met slagroom, dit weekend kunnen we een flinke laag sneeuw verwachten. Velen kunnen wel genieten van een pak sneeuw, maar dat geldt niet voor iedereen; het zorgt namelijk voor een flink zooitje op de weg en dat vraagt om een goede dosis focus en behendigheid. Omdat de witte vlokken niet elk jaar voor een uitdagend wegdek zorgen, is hier een opfrisser met de belangrijkste sneeuwregels en tips.

Wilt u dit artikel lezen?

Word nu RijschoolPro Premium Abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de rijschoolbranche. Voor slechts € 6,50 per maand heeft u toegang tot alle artikelen.

start abonnement

 
 

Onderwerpen: ,

Auteur: Marilon Tresfon

Marilon Tresfon is de vaste journalist van RijschoolPro.

1 reactie op “Het gaat sneeuwen! Zo ga je veilig de weg op”

Casper Loef|11.02.21|13:50

warm water klaart de klus ook erg goed. Gek dat iedereen dit associeert met heet water. Je handen kan je toch ook prima wassen met lauw warm water….. En ruitontdooier bevriest weer nadat je weg rijdt. doe dit al jaren en werkt fantastisch.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Het gaat sneeuwen! Zo ga je veilig de weg op | RijschoolPro

Het gaat sneeuwen! Zo ga je veilig de weg op

Sneeuwbalgevechten, sfeervolle wandelingen en warme chocolademelk met slagroom, dit weekend kunnen we een flinke laag sneeuw verwachten. Velen kunnen wel genieten van een pak sneeuw, maar dat geldt niet voor iedereen; het zorgt namelijk voor een flink zooitje op de weg en dat vraagt om een goede dosis focus en behendigheid. Omdat de witte vlokken niet elk jaar voor een uitdagend wegdek zorgen, is hier een opfrisser met de belangrijkste sneeuwregels en tips.

Wilt u dit artikel lezen?

Word nu RijschoolPro Premium Abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de rijschoolbranche. Voor slechts € 6,50 per maand heeft u toegang tot alle artikelen.

start abonnement

 
 

Onderwerpen: ,

Auteur: Marilon Tresfon

Marilon Tresfon is de vaste journalist van RijschoolPro.

1 reactie op “Het gaat sneeuwen! Zo ga je veilig de weg op”

Casper Loef|11.02.21|13:50

warm water klaart de klus ook erg goed. Gek dat iedereen dit associeert met heet water. Je handen kan je toch ook prima wassen met lauw warm water….. En ruitontdooier bevriest weer nadat je weg rijdt. doe dit al jaren en werkt fantastisch.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.