WRM-opleiders mogen rijproeven weer bijwonen

Eigen foto

WRM-opleiders met ingang van 01 mei 2022 weer mee mogen rijden met de rijproeven (Fase 1B) van hun eigen kandidaten. Hierbij zijn het ingestelde coronaprotocol en de eerder vastgestelde voorwaarden van kracht. Het meerijden betreft uitsluitend categorie B.

Tijdens de coronapandemie was het voor WRM-opleiders niet toegestaan mee te rijden met de rijproef van hun eigen kandidaten. IBKI is van mening dat ook wat dit meerijden betreft een stap kan worden gezet richting de normale manier van examineren.

Hoewel de coronamaatregelen zijn versoepeld, heeft IBKI besloten tijdens de praktische WRM-examens de al ingestelde coronamaatregelen te handhaven. Dit houdt in dat tijdens de rijproeven, de stagebeoordelingen en de praktische begeleidingen, het bestaande coronaprotocol van kracht zal blijven.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen.

Wilt u onbeperkt lezen? Sluit nu een actie abonnement af en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de rijschoolbranche.

Voor slechts € 6,- per maand heeft u toegang tot alle artikelen.

start abonnement

Onderwerpen: , ,

Auteur: Tessa Heerschop

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.