politie, boete

Meer verkeersovertredingen in de eerste maanden van dit jaar

politie, boete

In de eerste vier maanden van dit jaar zijn er meer overtredingen in het verkeer gemaakt. Het ging volgens het ministerie van Justitie en Veiligheid om 2.440.672 overtredingen, een stijging van 9 procent vergeleken met dezelfde periode vorig jaar.

De stijging van het aantal overtredingen is “zeer waarschijnlijk verklaarbaar door toenemende verkeersactiviteiten nadat coronamaatregelen werden versoepeld”, aldus het ministerie. De meeste boetes (1.981.082) werden uitgedeeld omdat er te hard werd gereden.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Maak gebruik van de exclusieve aanbieding

Bekijk de aanbieding

Onderwerpen:

Auteur: Tessa Heerschop

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Meer verkeersovertredingen in de eerste maanden van dit jaar | RijschoolPro
politie, boete

Meer verkeersovertredingen in de eerste maanden van dit jaar

In de eerste vier maanden van dit jaar zijn er meer overtredingen in het verkeer gemaakt. Het ging volgens het ministerie van Justitie en Veiligheid om 2.440.672 overtredingen, een stijging van 9 procent vergeleken met dezelfde periode vorig jaar.

De stijging van het aantal overtredingen is “zeer waarschijnlijk verklaarbaar door toenemende verkeersactiviteiten nadat coronamaatregelen werden versoepeld”, aldus het ministerie. De meeste boetes (1.981.082) werden uitgedeeld omdat er te hard werd gereden.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen.

Wilt u onbeperkt lezen? Sluit nu een actie abonnement af en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de rijschoolbranche.

Voor slechts € 6,- per maand heeft u toegang tot alle artikelen.

start abonnement

Onderwerpen:

Auteur: Tessa Heerschop

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.