Moto Gymkhana Nederland organiseert Rijschool Behendigheid Challenge 2023
Circuit Zandvoort

Moto Gymkhana Nederland organiseert Rijschool Behendigheid Challenge

Foto ter illustratie Foto: Shutterstock

De vereniging Moto Gymkhana Nederland organiseert de Rijschool Behendigheid Challenge 2023 op 9 juli. Op het evenement, dat plaatsvindt op Circuit Zandvoort, worden beginnend motorrijders uitgedaagd een parcours te trotseren en hun behendigheid te tonen.

Motorrijders, met minder dan twee jaar ervaring, mogen deelnemen aan de challenge. Deze start met een workshop in de ochtend waar deelnemers nieuwe technieken kunnen leren en hun vaardigheden kunnen verbeteren. De Rijschool Behendigheid Challenge vindt plaats in de middag en bestaat uit een uitdagend parcours.

Moto Gymkhana

Moto Gymkhana is een behendigheidssport waarbij motorrijders een bepaald parcours moeten afleggen. Het parcours bestaat uit verschillende figuren die met pylonen zijn uitgezet, waardoor deelnemers hun behendigheid op de motor kunnen laten zien.

Lees ook:

Auteur: Else van Andel

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Moto Gymkhana Nederland organiseert Rijschool Behendigheid Challenge | RijschoolPro
Moto Gymkhana Nederland organiseert Rijschool Behendigheid Challenge 2023
Circuit Zandvoort

Moto Gymkhana Nederland organiseert Rijschool Behendigheid Challenge

Foto ter illustratie Foto: Shutterstock

De vereniging Moto Gymkhana Nederland organiseert de Rijschool Behendigheid Challenge 2023 op 9 juli. Op het evenement, dat plaatsvindt op Circuit Zandvoort, worden beginnend motorrijders uitgedaagd een parcours te trotseren en hun behendigheid te tonen.

Motorrijders, met minder dan twee jaar ervaring, mogen deelnemen aan de challenge. Deze start met een workshop in de ochtend waar deelnemers nieuwe technieken kunnen leren en hun vaardigheden kunnen verbeteren. De Rijschool Behendigheid Challenge vindt plaats in de middag en bestaat uit een uitdagend parcours.

Moto Gymkhana

Moto Gymkhana is een behendigheidssport waarbij motorrijders een bepaald parcours moeten afleggen. Het parcours bestaat uit verschillende figuren die met pylonen zijn uitgezet, waardoor deelnemers hun behendigheid op de motor kunnen laten zien.

Lees ook:

Auteur: Else van Andel

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.