Bestuurder belandt met lesmotor in de sloot
ongeval

Bestuurder belandt met lesmotor in de sloot

Passerende jongeren trokken de motor op de kant door het voertuig vast te binden aan een auto Foto's: Papendrecht Media

Een bestuurder van een lesmotor is zaterdagmiddag langs de parallelweg in Papendrecht in de sloot beland. De bestuurder in kwestie is ongedeerd gebleven, de motor raakte beschadigd en moest worden afgevoerd.

Dat meldt Het Kontakt. De bestuurder van de lesmotor naderde zaterdag met te hoge snelheid een bocht en schrok vervolgens van een tegenligger. Hierdoor ging de motorrijdster onderuit en belandde zo via de berm in de sloot. De instructeur die achter haar reed, zag het gebeuren.

Hoewel de politie nog wel ter plaatste is gekomen, hadden passerende jongeren de motor al op de kant weten te trekken door het voertuig vast te binden aan een auto.

Tekst gaat verder onder de foto 

Vierde keer

“Het is in anderhalf jaar tijd al de vierde keer dat er in dezelfde bocht aan de Parallelweg (bij de carpoolplaats) een voertuig in de sloot belandt. Op 5 augustus 2023, 21 september 2022 en 18 februari 2022 was dit namelijk ook al het geval”, aldus Het Kontakt.

Lees ook:

Onderwerpen: , ,

Auteur: Else van Andel

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Bestuurder belandt met lesmotor in de sloot | RijschoolPro
Bestuurder belandt met lesmotor in de sloot
ongeval

Bestuurder belandt met lesmotor in de sloot

Passerende jongeren trokken de motor op de kant door het voertuig vast te binden aan een auto Foto's: Papendrecht Media

Een bestuurder van een lesmotor is zaterdagmiddag langs de parallelweg in Papendrecht in de sloot beland. De bestuurder in kwestie is ongedeerd gebleven, de motor raakte beschadigd en moest worden afgevoerd.

Dat meldt Het Kontakt. De bestuurder van de lesmotor naderde zaterdag met te hoge snelheid een bocht en schrok vervolgens van een tegenligger. Hierdoor ging de motorrijdster onderuit en belandde zo via de berm in de sloot. De instructeur die achter haar reed, zag het gebeuren.

Hoewel de politie nog wel ter plaatste is gekomen, hadden passerende jongeren de motor al op de kant weten te trekken door het voertuig vast te binden aan een auto.

Tekst gaat verder onder de foto 

Vierde keer

“Het is in anderhalf jaar tijd al de vierde keer dat er in dezelfde bocht aan de Parallelweg (bij de carpoolplaats) een voertuig in de sloot belandt. Op 5 augustus 2023, 21 september 2022 en 18 februari 2022 was dit namelijk ook al het geval”, aldus Het Kontakt.

Lees ook:

Onderwerpen: , ,

Auteur: Else van Andel

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.