Hoe hoog is jouw lesprijs?
poll van het moment

Hoe hoog is jouw lesprijs?

Foto ter illustratie Foto: Shutterstock

De gemiddelde lesprijs ligt tussen de 51 en de 60 euro per 60 minuten, bleek uit een onderzoek van RijschoolPro in mei 2023. Maar hoe is dat bijna een jaar na dato? Heeft de inflatie invloed gehad op de gemiddelde lesprijs in Nederland? En zo ja, in welke mate?

Maar liefst 702 van de 1116 poll-stemmers gaven destijds aan een lesprijs tussen de 51 en de 60 euro te hanteren. Inmiddels is er veel veranderd in de rijschoolbranche. Zo zijn de examentarieven van het CBR in oktober 2023 met 8,5 procent gestegen. Ook de RDW maakte eind vorig jaar bekend de tarieven vanaf 2024 met 7,8 procent te laten stijgen.

Wat vind jij?

Hebben de prijsstijgingen van onder andere het CBR en de RDW invloed op jouw lesprijs? Of bereken jij de stijgingen niet door? RijschoolPro onderzoekt het in de poll van dit moment.

Hoe hoog is jouw lesprijs per 60 minuten?

Bij RijschoolPro zijn wij altijd benieuwd naar de meningen van onze lezers. Wil je reageren op dit onderwerp of heb je een vraag? Neem contact op met onze redactie.

Lees ook:

Auteur: Else van Andel

1 reactie op “Hoe hoog is jouw lesprijs?”

Jan F. van Veen|20.03.24|12:35

Dit is wel heel grappig maar ook vervelend. Ik hoorde Pechtold bij BNR nieuwsradio vorige week zeggen dat een gemiddelde opleiding zo’n €4000 kost. Dus ik was erg blij met dit uitspraak en nu zeggen ze weer wat anders. Erg jammer.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.