CBR-medewerkers receptie en theorie voortaan in bedrijfskleding
Uitstraling

CBR-medewerkers receptie en theorie dragen voortaan bedrijfskleding

Medewerkers kunnen kiezen uit zestien soort kledingstukken Foto: CBR

CBR-medewerkers die werkzaam zijn op de receptie en in de theoriecentra dragen vanaf dinsdag 2 april bedrijfskleding. Het is de eerste groep die de nieuwe kleding gaat dragen. Begin volgend jaar volgen de 800 medewerkers in de praktijkexamencentra.

De bedrijfskleding moet ervoor zorgen dat CBR-medewerkers beter te herkennen zijn. Daarnaast is het bedoeld om de algehele uitstraling van het bureau verbeteren.

Er zijn zestien verschillende kledingstukken ontworpen, zodat medewerkers zelf kunnen beslissen wat zij aantrekken. Zo is er een polo, pullover, coltrui, vest, jurk, jas, blazer, colbert, gilet, bodywarmer, pantalon en een rok beschikbaar.

Voorbereiding

Het CBR geeft aan het belangrijk te vinden dat haar medewerkers zich prettig voelen in de kleding. Het voorbereidingstraject voor het ontwikkelen van de bedrijfskleding begon dan ook al in 2023. “Niet alleen een kledingexpert is ingeschakeld, maar ook een uitgebreide klankbordgroep is samengesteld. Daarin zaten meer dan veertig medewerkers die bij het vaststellen van het kledingpakket konden aangeven wat zij belangrijk vonden en hoe de kleding eruit moest komen te zien”, schrijft het CBR.

In het aanlooptraject is daarnaast veel tijd en energie besteed aan zaken als kwaliteit, comfort, pasvorm, recycling en maatschappelijk verantwoord ondernemen. De bedrijfskleding en het leveren ervan moest uiteindelijk aan ruim 160 eisen voldoen. Deze eisen hebben betrekking op zaken als milieu, kinderarbeid en de duurzaamheid van het materiaal.

Lees ook:

Auteur: Else van Andel

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

CBR-medewerkers receptie en theorie dragen voortaan bedrijfskleding | RijschoolPro
CBR-medewerkers receptie en theorie voortaan in bedrijfskleding
Uitstraling

CBR-medewerkers receptie en theorie dragen voortaan bedrijfskleding

Medewerkers kunnen kiezen uit zestien soort kledingstukken Foto: CBR

CBR-medewerkers die werkzaam zijn op de receptie en in de theoriecentra dragen vanaf dinsdag 2 april bedrijfskleding. Het is de eerste groep die de nieuwe kleding gaat dragen. Begin volgend jaar volgen de 800 medewerkers in de praktijkexamencentra.

De bedrijfskleding moet ervoor zorgen dat CBR-medewerkers beter te herkennen zijn. Daarnaast is het bedoeld om de algehele uitstraling van het bureau verbeteren.

Er zijn zestien verschillende kledingstukken ontworpen, zodat medewerkers zelf kunnen beslissen wat zij aantrekken. Zo is er een polo, pullover, coltrui, vest, jurk, jas, blazer, colbert, gilet, bodywarmer, pantalon en een rok beschikbaar.

Voorbereiding

Het CBR geeft aan het belangrijk te vinden dat haar medewerkers zich prettig voelen in de kleding. Het voorbereidingstraject voor het ontwikkelen van de bedrijfskleding begon dan ook al in 2023. “Niet alleen een kledingexpert is ingeschakeld, maar ook een uitgebreide klankbordgroep is samengesteld. Daarin zaten meer dan veertig medewerkers die bij het vaststellen van het kledingpakket konden aangeven wat zij belangrijk vonden en hoe de kleding eruit moest komen te zien”, schrijft het CBR.

In het aanlooptraject is daarnaast veel tijd en energie besteed aan zaken als kwaliteit, comfort, pasvorm, recycling en maatschappelijk verantwoord ondernemen. De bedrijfskleding en het leveren ervan moest uiteindelijk aan ruim 160 eisen voldoen. Deze eisen hebben betrekking op zaken als milieu, kinderarbeid en de duurzaamheid van het materiaal.

Lees ook:

Auteur: Else van Andel

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.