knmv, nk, motorinstructeurs

KNMV verlengt samenwerking met Politieacademie

De Koninklijke Nederlandse Motorrijders Vereniging (KNMV) en de Politieacademie hebben hun bestaande samenwerking bekrachtigd met een nieuwe driejarige samenwerkingsovereenkomst.

Het contract werd deze week ondertekend in Lelystad, waar het Centrum voor Handhaving en Mobiliteit van de Politieacademie ligt en waar de meeste voortgezette rijopleidingen van de motorbond plaatsvinden.

Verkeersveiligheid

Beide organisaties werken samen aan het stimuleren van de verkeersveiligheid. Die samenwerking is erop gericht dat er minder verkeersslachtoffers vallen. Beide partijen zien veel voordelen in het hernieuwen van de samenwerking.

“De Politieacademie en in het bijzonder de School voor Handhaving werkt in zijn onderwijs samen met partners. Kennis en kunde delen en samenwerken is het thema. Met deze samenwerking bieden we de mogelijkheid ook op facilitair gebied om samen te investeren in veiligheid”, aldus Herman Reuvers, hoofd van de School voor Handhaving en het Centrum voor Handhaving en Mobiliteit.

Trainingslocatie

Patrice Assendelft, directeur van de KNMV: “Op deze manier zijn we gegarandeerd van de mooiste en beste trainingslocatie in Nederland, die bovendien prettig centraal is gelegen.”

Auteur: Yvonne Ton

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

KNMV verlengt samenwerking met Politieacademie | RijschoolPro
knmv, nk, motorinstructeurs

KNMV verlengt samenwerking met Politieacademie

De Koninklijke Nederlandse Motorrijders Vereniging (KNMV) en de Politieacademie hebben hun bestaande samenwerking bekrachtigd met een nieuwe driejarige samenwerkingsovereenkomst.

Het contract werd deze week ondertekend in Lelystad, waar het Centrum voor Handhaving en Mobiliteit van de Politieacademie ligt en waar de meeste voortgezette rijopleidingen van de motorbond plaatsvinden.

Verkeersveiligheid

Beide organisaties werken samen aan het stimuleren van de verkeersveiligheid. Die samenwerking is erop gericht dat er minder verkeersslachtoffers vallen. Beide partijen zien veel voordelen in het hernieuwen van de samenwerking.

“De Politieacademie en in het bijzonder de School voor Handhaving werkt in zijn onderwijs samen met partners. Kennis en kunde delen en samenwerken is het thema. Met deze samenwerking bieden we de mogelijkheid ook op facilitair gebied om samen te investeren in veiligheid”, aldus Herman Reuvers, hoofd van de School voor Handhaving en het Centrum voor Handhaving en Mobiliteit.

Trainingslocatie

Patrice Assendelft, directeur van de KNMV: “Op deze manier zijn we gegarandeerd van de mooiste en beste trainingslocatie in Nederland, die bovendien prettig centraal is gelegen.”

Auteur: Yvonne Ton

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.