AVB-terrein Eindhoven verhuist naar nieuwe locatie
CBR

AVB-terrein Eindhoven verhuist naar nieuwe locatie

Ook het examencentrum in Enschede verhuist in oktober van dit jaar naar een nieuw gebouw in Hengelo Foto: CBR
Het AVB-terrein in Eindhoven gaat per 8 augustus 2024 verhuizen naar een nieuwe locatie. Het nieuwe terrein ligt aan het Park Forum 1362. 

Dat meldt het CBR op haar website. “Het terrein krijgt een nieuwe bestemming. We verhuizen mee met de eigenaar”, noemt een woordvoerder als reden voor de verhuizing. Op het huidige AVB-terrein aan de Boutenslaan worden de examens voertuigbeheersing en de praktijkexamens brommobiel nog tot 7 augustus 2024 afgenomen.

Enschede

Het AVB-terrein in Eindhoven is niet de enige CBR-locatie die dit jaar zal verhuizen. Ook het examencentrum in Enschede verhuist in oktober van dit jaar naar een nieuw gebouw in Hengelo. Met 19.000 praktijkexamens en ruim 38.000 theorie-examens per jaar, groeide de locatie in Enschede al enige tijd uit zijn voegen. De afgelopen jaren is gebleken dat zowel de wachtruimte voor examenkandidaten en andere bezoekers, als de parkeergelegenheid voor examenvoertuigen op het terrein, niet meer voldoen.

Lees ook:

Onderwerpen: , ,

Auteur: Else van Andel

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.