Tom ten Wolde, rijtest, motorfiets, motor, rijinstructeur, A

Rijtest Honda CBF125 als rijlesmotor categorie A1

VIDEO – Motor-rijinstructeur Tom ten Wolde test voor VerkeersProTV de Honda CBF125 als lesmotor voor de rijschoolbranche. Deze motorfiets heeft een maximaal vermogen van 8,3 kW en valt in de rijbewijscategorie A1. Ten Wolde test onder meer de behendigheid ervan, snelheid en vermogen. Voor de CBF125 zijn valbeugels leverbaar.

Bekijk de video:

Auteur: Bart Pals

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Rijtest Honda CBF125 als rijlesmotor categorie A1 | RijschoolPro
Tom ten Wolde, rijtest, motorfiets, motor, rijinstructeur, A

Rijtest Honda CBF125 als rijlesmotor categorie A1

VIDEO – Motor-rijinstructeur Tom ten Wolde test voor VerkeersProTV de Honda CBF125 als lesmotor voor de rijschoolbranche. Deze motorfiets heeft een maximaal vermogen van 8,3 kW en valt in de rijbewijscategorie A1. Ten Wolde test onder meer de behendigheid ervan, snelheid en vermogen. Voor de CBF125 zijn valbeugels leverbaar.

Bekijk de video:

Auteur: Bart Pals

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.