Rijschool, Koos van der Bilt, rijopleiding, transportopleiding

Verkeersschool Koos van der Bilt maakt een doorstart

Verkeersschool Koos van der Bilt maakt een doorstart. Jacco en zijn vrouw Rajshree van der Bilt hebben hierover een akkoord bereikt met de de curator. Jacco is de zoon van voormalig eigenaar Koos van der Bilt. Die stapt uit de rijschool na het faillissement. Aanleiding daarvoor is dat ABN AMRO de kredietkraan plotseling dichtdraaide.

Jacco en Rajshree van der Bilt hebben de boedel, bestaande uit onder meer klanten, goodwill, handelsnamen en enkele voertuigen, opgekocht. In totaal 17 van de 20 personeelsleden gaan mee in de nieuwe onderneming.

Transportrijscholen

Vanwege de slechte markt voor transportrijscholen had Koos van der Bilt de laatste jaren de rijschool al flink verkleind, vertelt Rajshree. “Zo zijn we de laatste jaren van 20 naar 7 vrachtwagens gegaan. Ook hebben we moeten saneren in het personeelsbestand.”

Het moment dat ABN AMRO in september de voorfinanciering stopzette, was de nekslag voor de rijschool. Verkeersschool Koos van der Bilt zal alle opleidingen blijven aanbieden. Er zijn in ieder geval geen leerlingen de dupe geworden van het faillissement, zegt Rajshree.

Bovag Garantie Fonds

“Het Bovag Garantie Fonds is in werking getreden voor de categorie B. Overige verkochte opleidingen die nog niet zijn gegeven, zullen we alsnog geven. Dat betalen we uit eigen zak. Want we willen de schade voor iedereen zoveel mogelijk beperken.”

Bart Pals

Lees ook: Rijschool Koos van der Bilt uit Rotterdam is failliet verklaard

Auteur: Bart Pals

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Verkeersschool Koos van der Bilt maakt een doorstart | RijschoolPro
Rijschool, Koos van der Bilt, rijopleiding, transportopleiding

Verkeersschool Koos van der Bilt maakt een doorstart

Verkeersschool Koos van der Bilt maakt een doorstart. Jacco en zijn vrouw Rajshree van der Bilt hebben hierover een akkoord bereikt met de de curator. Jacco is de zoon van voormalig eigenaar Koos van der Bilt. Die stapt uit de rijschool na het faillissement. Aanleiding daarvoor is dat ABN AMRO de kredietkraan plotseling dichtdraaide.

Jacco en Rajshree van der Bilt hebben de boedel, bestaande uit onder meer klanten, goodwill, handelsnamen en enkele voertuigen, opgekocht. In totaal 17 van de 20 personeelsleden gaan mee in de nieuwe onderneming.

Transportrijscholen

Vanwege de slechte markt voor transportrijscholen had Koos van der Bilt de laatste jaren de rijschool al flink verkleind, vertelt Rajshree. “Zo zijn we de laatste jaren van 20 naar 7 vrachtwagens gegaan. Ook hebben we moeten saneren in het personeelsbestand.”

Het moment dat ABN AMRO in september de voorfinanciering stopzette, was de nekslag voor de rijschool. Verkeersschool Koos van der Bilt zal alle opleidingen blijven aanbieden. Er zijn in ieder geval geen leerlingen de dupe geworden van het faillissement, zegt Rajshree.

Bovag Garantie Fonds

“Het Bovag Garantie Fonds is in werking getreden voor de categorie B. Overige verkochte opleidingen die nog niet zijn gegeven, zullen we alsnog geven. Dat betalen we uit eigen zak. Want we willen de schade voor iedereen zoveel mogelijk beperken.”

Bart Pals

Lees ook: Rijschool Koos van der Bilt uit Rotterdam is failliet verklaard

Auteur: Bart Pals

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.