Deelnemers banenmarkt maken kans op gratis instructeursopleiding

Rijinstructeur by Jongepier organiseert op zaterdag 30 oktober een banenmarkt in Aalsmeer. Ontdek het vak van de rijinstructeur, ontmoet rijscholen die op zoek zijn naar nieuwe collega’s en maak kans op een gratis opleiding. 

Om geïnteresseerden kennis te laten maken met het vak van de rijinstructeur, organiseert Jongepier een tweede banenmarkt. Hier kunnen deelnemers ervaren hoe de lessen eruitzien en kun je plaatsnemen op de plek van de rijinstructeur, niet alleen in de auto, maar ook in de vrachtwagen, bus, tractor en op de motor.

Daarnaast kun je met rijschoolhouders in gesprek gaan en ontmoet je wellicht wel je toekomstige stagebedrijf of werkgever. De volgende rijscholen zijn onder meer aanwezig: ANWB Rijopleiding, Van Sprang & Tempo, Alblas verkeersschool, Ik Rij bij Klaas, Into traffic, Verkeersschool Tempo, Rijschool Loef en WOLF rijbewijsshop.

Loting gratis instructeursopleiding

Onder de deelnemers wordt een gratis instructeursopleiding verloot. Deze start binnen drie maanden en dient binnen één jaar afgerond te worden. Daarna vervalt het recht op aanspraak maken op de opleiding. Ben je erbij? Meld je dan vooraf aan. De verloting vindt plaats op de dag zelf tussen de personen die ook daadwerkelijk aanwezig zijn op het event. Alleen inschrijven is dus niet voldoende.

In overleg wordt de vorm van de opleiding – klassikaal, spoed, superspoed of live webinar – bepaald die het beste bij je past. De opleiding wordt gegeven in Aalsmeer, andere plaatsen zijn niet mogelijk.

Lees hier meer informatie over het evenement en alle voorwaarden voor de gratis opleiding.

Lees ook:

Jongepier

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Deelnemers banenmarkt maken kans op gratis instructeursopleiding | RijschoolPro

Deelnemers banenmarkt maken kans op gratis instructeursopleiding

Rijinstructeur by Jongepier organiseert op zaterdag 30 oktober een banenmarkt in Aalsmeer. Ontdek het vak van de rijinstructeur, ontmoet rijscholen die op zoek zijn naar nieuwe collega’s en maak kans op een gratis opleiding. 

Om geïnteresseerden kennis te laten maken met het vak van de rijinstructeur, organiseert Jongepier een tweede banenmarkt. Hier kunnen deelnemers ervaren hoe de lessen eruitzien en kun je plaatsnemen op de plek van de rijinstructeur, niet alleen in de auto, maar ook in de vrachtwagen, bus, tractor en op de motor.

Daarnaast kun je met rijschoolhouders in gesprek gaan en ontmoet je wellicht wel je toekomstige stagebedrijf of werkgever. De volgende rijscholen zijn onder meer aanwezig: ANWB Rijopleiding, Van Sprang & Tempo, Alblas verkeersschool, Ik Rij bij Klaas, Into traffic, Verkeersschool Tempo, Rijschool Loef en WOLF rijbewijsshop.

Loting gratis instructeursopleiding

Onder de deelnemers wordt een gratis instructeursopleiding verloot. Deze start binnen drie maanden en dient binnen één jaar afgerond te worden. Daarna vervalt het recht op aanspraak maken op de opleiding. Ben je erbij? Meld je dan vooraf aan. De verloting vindt plaats op de dag zelf tussen de personen die ook daadwerkelijk aanwezig zijn op het event. Alleen inschrijven is dus niet voldoende.

In overleg wordt de vorm van de opleiding – klassikaal, spoed, superspoed of live webinar – bepaald die het beste bij je past. De opleiding wordt gegeven in Aalsmeer, andere plaatsen zijn niet mogelijk.

Lees hier meer informatie over het evenement en alle voorwaarden voor de gratis opleiding.

Lees ook:

Jongepier

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.