Jongepier organiseert wegens succes tweede editie banenmarkt

Na een succesvolle eerste editie organiseert Jongepier nog een banenmarkt op 30 oktober. Met de markt wil Jongepier een aantrekkelijk kijkje geven in de opleiding tot rijinstructeur. Rijscholen vanuit het hele land kunnen zich aanmelden voor een plekje.

Ook de tweede editie van de banenmarkt zal plaatsvinden in Aalsmeer. Hier wil opleider Jongepier geïnteresseerden een kijkje geven in de keuken van de rijinstructeur. Ze kunnen ervaren hoe de lessen eruitzien en kunnen plaatsnemen op de plek van de rijinstructeur, niet alleen in de auto, maar ook in de vrachtwagen, bus, tractor en op de motor.

Deelnemen als rijschool

Rijscholen vanuit het hele land kunnen zich aanmelden om een plekje te krijgen op de markt. Je kunt in gesprek met potentiële kandidaten en laten zien wat je te bieden hebt. Jongepier biedt tevens tools aan om nieuwe rijinstructeurs te werven onder je eigen klantenbestand en om te delen op sociale media.

Momenteel hebben onder andere E&R opleidingen, ANWB Rijopleiding, Van Sprang & Tempo, Alblas verkeersschool, Rijschool Duco, Into traffic en Hoek Bouma zich al aangemeld.

De markt begint om 10.00 uur en duurt tot 14.00 uur op de de Turfstekerstraat 63 te Aalsmeer. Rijscholen kunnen zich hier aanmelden. Wil je je aanmelden als bezoeker? Dat kan hier.

Lees ook:

Auteur: Marilon Tresfon

Marilon Tresfon is de vaste journalist van RijschoolPro.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Jongepier organiseert wegens succes tweede editie banenmarkt | RijschoolPro

Jongepier organiseert wegens succes tweede editie banenmarkt

Na een succesvolle eerste editie organiseert Jongepier nog een banenmarkt op 30 oktober. Met de markt wil Jongepier een aantrekkelijk kijkje geven in de opleiding tot rijinstructeur. Rijscholen vanuit het hele land kunnen zich aanmelden voor een plekje.

Ook de tweede editie van de banenmarkt zal plaatsvinden in Aalsmeer. Hier wil opleider Jongepier geïnteresseerden een kijkje geven in de keuken van de rijinstructeur. Ze kunnen ervaren hoe de lessen eruitzien en kunnen plaatsnemen op de plek van de rijinstructeur, niet alleen in de auto, maar ook in de vrachtwagen, bus, tractor en op de motor.

Deelnemen als rijschool

Rijscholen vanuit het hele land kunnen zich aanmelden om een plekje te krijgen op de markt. Je kunt in gesprek met potentiële kandidaten en laten zien wat je te bieden hebt. Jongepier biedt tevens tools aan om nieuwe rijinstructeurs te werven onder je eigen klantenbestand en om te delen op sociale media.

Momenteel hebben onder andere E&R opleidingen, ANWB Rijopleiding, Van Sprang & Tempo, Alblas verkeersschool, Rijschool Duco, Into traffic en Hoek Bouma zich al aangemeld.

De markt begint om 10.00 uur en duurt tot 14.00 uur op de de Turfstekerstraat 63 te Aalsmeer. Rijscholen kunnen zich hier aanmelden. Wil je je aanmelden als bezoeker? Dat kan hier.

Lees ook:

Auteur: Marilon Tresfon

Marilon Tresfon is de vaste journalist van RijschoolPro.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.