Hoe kan de ‘Super spoedopleiding’ van Jongepier slechts drie maanden duren?

Binnen drie maanden de opleiding tot instructeur volgen bij Rijinstructeur by Jongepier. Hoe kan dat? Siem Jongepier legt het uit in een interview. Hiermee reageert hij op de vele vraagtekens en kritiek die de branche plaatste bij het nieuwsbericht op de social media van RijschoolPro.

Eind september kondigde Rijinstructeur by Jongepier aan dat het zou beginnen met een ‘Super spoedopleiding’. Dat houdt in dat iemand, in plaats van in zes tot acht maanden, nu in drie maanden wordt opgeleid tot rijinstructeur. Na twee maanden begint de stage.

Jongepier werd door dit nieuws nogal scheef aangekeken en ontving veel kritiek vanuit de branche. “Dit lijkt wel een advertentie van een turbo-opleiding”. “Als het maar niet ten koste van kwaliteit gaat.” “Geld verdienen aan een onmogelijk traject. Dat mensen hier intrappen.”

Allemaal kritiek die volgens de opleider ongegrond is. Daarom wilde Jongepier graag uitleggen hoe de opleiding eruit ziet en hoe dat nu kan, die opleiding in drie maanden. Ook vertelt hij wat zijn beweegreden is voor het opzetten van deze snelle opleiding.

Lees ook:

Auteur: Marilon Tresfon

Marilon Tresfon is de vaste journalist van RijschoolPro.

1 reactie op “Hoe kan de ‘Super spoedopleiding’ van Jongepier slechts drie maanden duren?”

john coppers|28.10.21|18:36

Een super spoedopleiding is denk ik niet goed voor de instructeur, de rijschool en de leerling. De zin wij doen een test, kunnen ze al goed rijden en begrijpen ze de Nederlandse taal is wel een magere test. Om te kijken of dit kan moet men een capaciteitstest doen door bureaus die dit dagdagelijks doen. Op deze manier gaat het niveau niet omhoog binnen de rijschool branche.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Hoe kan de ‘Super spoedopleiding’ van Jongepier slechts drie maanden duren? | RijschoolPro

Hoe kan de ‘Super spoedopleiding’ van Jongepier slechts drie maanden duren?

Binnen drie maanden de opleiding tot instructeur volgen bij Rijinstructeur by Jongepier. Hoe kan dat? Siem Jongepier legt het uit in een interview. Hiermee reageert hij op de vele vraagtekens en kritiek die de branche plaatste bij het nieuwsbericht op de social media van RijschoolPro.

Eind september kondigde Rijinstructeur by Jongepier aan dat het zou beginnen met een ‘Super spoedopleiding’. Dat houdt in dat iemand, in plaats van in zes tot acht maanden, nu in drie maanden wordt opgeleid tot rijinstructeur. Na twee maanden begint de stage.

Jongepier werd door dit nieuws nogal scheef aangekeken en ontving veel kritiek vanuit de branche. “Dit lijkt wel een advertentie van een turbo-opleiding”. “Als het maar niet ten koste van kwaliteit gaat.” “Geld verdienen aan een onmogelijk traject. Dat mensen hier intrappen.”

Allemaal kritiek die volgens de opleider ongegrond is. Daarom wilde Jongepier graag uitleggen hoe de opleiding eruit ziet en hoe dat nu kan, die opleiding in drie maanden. Ook vertelt hij wat zijn beweegreden is voor het opzetten van deze snelle opleiding.

Lees ook:

Auteur: Marilon Tresfon

Marilon Tresfon is de vaste journalist van RijschoolPro.

1 reactie op “Hoe kan de ‘Super spoedopleiding’ van Jongepier slechts drie maanden duren?”

john coppers|28.10.21|18:36

Een super spoedopleiding is denk ik niet goed voor de instructeur, de rijschool en de leerling. De zin wij doen een test, kunnen ze al goed rijden en begrijpen ze de Nederlandse taal is wel een magere test. Om te kijken of dit kan moet men een capaciteitstest doen door bureaus die dit dagdagelijks doen. Op deze manier gaat het niveau niet omhoog binnen de rijschool branche.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.