Foto: Gabrielle Henderson (Unsplash)

ANWB en BOVAG slaan handen ineen als gesprekspartner voor externe partijen

ANWB en BOVAG treden vooralsnog niet toe tot de koepel van rijschoolorganisaties in oprichting. Zij kunnen zich niet vinden in de voorgestelde werkwijze en besluitvorming van de koepel en missen kwaliteitseisen voor hun leden. Zolang er geen overeenstemming is bereikt, treden ANWB en BOVAG samen op als professionele en onafhankelijke gesprekspartners voor externe partijen, zoals het CBR en bepaalde ministeries. 

Wilt u dit artikel lezen?

Word nu RijschoolPro Premium Abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de rijschoolbranche. Voor slechts € 6,50 per maand heeft u toegang tot alle artikelen.

start abonnement

 
 

Auteur: Else van Andel

3 reacties op “ANWB en BOVAG slaan handen ineen als gesprekspartner voor externe partijen”

Mart Kuiper|28.07.22|13:44

Toch apart dat de ANWB als rijschool (dus geen overkoepelende belangenorganisatie) kennelijk kan aanschuiven bij het CBR. Nu werken deze 2 partijen al langere tijd met dubbele agenda’s maar de belangen verstrengeling is stuitend. Dat de ANWB zich zorgen maakt over kwaliteit in de rij instructie is dan wel opmerkelijk gezien hun bedrijfsvoering en kwaliteit van lesgeven….

Boudewijn Pijnappel|30.07.22|17:25

Netjes verwoord Mart

Boudewijn Pijnappel|30.07.22|17:26

Netjes verwoord Mart!!

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

ANWB en BOVAG slaan handen ineen als gesprekspartner voor externe partijen | RijschoolPro
Foto: Gabrielle Henderson (Unsplash)

ANWB en BOVAG slaan handen ineen als gesprekspartner voor externe partijen

ANWB en BOVAG treden vooralsnog niet toe tot de koepel van rijschoolorganisaties in oprichting. Zij kunnen zich niet vinden in de voorgestelde werkwijze en besluitvorming van de koepel en missen kwaliteitseisen voor hun leden. Zolang er geen overeenstemming is bereikt, treden ANWB en BOVAG samen op als professionele en onafhankelijke gesprekspartners voor externe partijen, zoals het CBR en bepaalde ministeries. 

Wilt u dit artikel lezen?

Word nu RijschoolPro Premium Abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de rijschoolbranche. Voor slechts € 6,50 per maand heeft u toegang tot alle artikelen.

start abonnement

 
 

Auteur: Else van Andel

3 reacties op “ANWB en BOVAG slaan handen ineen als gesprekspartner voor externe partijen”

Mart Kuiper|28.07.22|13:44

Toch apart dat de ANWB als rijschool (dus geen overkoepelende belangenorganisatie) kennelijk kan aanschuiven bij het CBR. Nu werken deze 2 partijen al langere tijd met dubbele agenda’s maar de belangen verstrengeling is stuitend. Dat de ANWB zich zorgen maakt over kwaliteit in de rij instructie is dan wel opmerkelijk gezien hun bedrijfsvoering en kwaliteit van lesgeven….

Boudewijn Pijnappel|30.07.22|17:25

Netjes verwoord Mart

Boudewijn Pijnappel|30.07.22|17:26

Netjes verwoord Mart!!

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.