Directeur Wouter van Kesteren vertrekt bij viaBOVAG.nl

Directeur Wouter van Kesteren vertrekt bij viaBOVAG.nl

Wouter van Kesteren Foto: Bovemij

Na acht jaar Bovemij en vier jaar viaBOVAG.nl vindt directeur Wouter van Kesteren het tijd om de wereld hierbuiten te verkennen. “Ik zie mijzelf vooral als bouwer, dus het is voor zowel mij als voor viaBovag.nl goed om plaats te maken voor andere mensen.”

Het platform viaBOVAG.nl werd gelanceerd op nadrukkelijk verzoek van BOVAG-leden die behoefte hadden aan een eigen occasionportal. In 2018 startte Van Kesteren als directeur, waarin hij naar eigen zeggen de afgelopen jaren gebouwd heeft aan het meest betrouwbare mobiliteitsplatform van Nederland. “ViaBOVAG.nl is nu in de volgende fase terechtgekomen en het is goed om plaats te maken voor andere mensen. Ik heb de afgelopen twaalf jaar onwijs veel plezier gehad en heel veel geleerd. Ik heb een mooi carrièrepad doorlopen, waar ik Bovemij erg dankbaar voor ben.”

Marcel van de Lustgraad, CDOO van Bovemij, zegt Van Kesteren dankbaar te zijn voor het werk dat hij de laatste twaalf jaar heeft verricht. “Als directeur van viaBOVAG.nl heeft Wouter met zijn passie en enthousiasme de afgelopen vier jaar het platform naar een hoger plan weten te tillen. We hopen van harte dat hij behouden blijft in de mobiliteitsbranche, waar hij al bijna 25 jaar werkzaam is en die hij een warm hart toedraagt”, zegt van Lustgraad tot slot.

Joris van Meel, woordvoerder van Bovemij, geeft aan dat er nog gezocht wordt naar een nieuwe directeur. “Tot die tijd zal adjunct-directeur Robert Molenkamp verantwoordelijk zijn”, aldus Van Meel.

Misschien ook interessant:

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Maak gebruik van de exclusieve aanbieding

Bekijk de aanbieding

Auteur: Else van Andel

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Directeur Wouter van Kesteren vertrekt bij viaBOVAG.nl | RijschoolPro
Directeur Wouter van Kesteren vertrekt bij viaBOVAG.nl

Directeur Wouter van Kesteren vertrekt bij viaBOVAG.nl

Wouter van Kesteren Foto: Bovemij

Na acht jaar Bovemij en vier jaar viaBOVAG.nl vindt directeur Wouter van Kesteren het tijd om de wereld hierbuiten te verkennen. “Ik zie mijzelf vooral als bouwer, dus het is voor zowel mij als voor viaBovag.nl goed om plaats te maken voor andere mensen.”

Het platform viaBOVAG.nl werd gelanceerd op nadrukkelijk verzoek van BOVAG-leden die behoefte hadden aan een eigen occasionportal. In 2018 startte Van Kesteren als directeur, waarin hij naar eigen zeggen de afgelopen jaren gebouwd heeft aan het meest betrouwbare mobiliteitsplatform van Nederland. “ViaBOVAG.nl is nu in de volgende fase terechtgekomen en het is goed om plaats te maken voor andere mensen. Ik heb de afgelopen twaalf jaar onwijs veel plezier gehad en heel veel geleerd. Ik heb een mooi carrièrepad doorlopen, waar ik Bovemij erg dankbaar voor ben.”

Marcel van de Lustgraad, CDOO van Bovemij, zegt Van Kesteren dankbaar te zijn voor het werk dat hij de laatste twaalf jaar heeft verricht. “Als directeur van viaBOVAG.nl heeft Wouter met zijn passie en enthousiasme de afgelopen vier jaar het platform naar een hoger plan weten te tillen. We hopen van harte dat hij behouden blijft in de mobiliteitsbranche, waar hij al bijna 25 jaar werkzaam is en die hij een warm hart toedraagt”, zegt van Lustgraad tot slot.

Joris van Meel, woordvoerder van Bovemij, geeft aan dat er nog gezocht wordt naar een nieuwe directeur. “Tot die tijd zal adjunct-directeur Robert Molenkamp verantwoordelijk zijn”, aldus Van Meel.

Misschien ook interessant:

U las zojuist één van de gratis premium artikelen.

Wilt u onbeperkt lezen? Sluit nu een actie abonnement af en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de rijschoolbranche.

Voor slechts € 6,- per maand heeft u toegang tot alle artikelen.

start abonnement

Auteur: Else van Andel

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.