Slechte nacht voor taxichauffeurs

NLD-20050915-ARNHEM: Taxichauffeurs op de taxistandplaats bij het station van Arnhem praten donderdag na over de ontknoping in de ontvoeringszaak van Claudia Melchers. Melchers werd woensdagavond in Arnhem door haatr ontvoerders uit de auto gezet, nabij het park Sonsbeek. Ze rende, gekleed in een wit trainingspak en zonder schoenen, naar het station en kwam daar in […]

In de nacht van zaterdag op zondag zijn in Noord-Brabant twee taxichauffeurs mishandeld. In Roosendaal werd een taxichauffeur geslagen door twee mannen van twintig jaar, die niet wensten af te rekenen. De jonge heren renden weg, maar een van hen werd gegrepen door de taxichauffeur, die eerder al was geslagen.

De taxichauffeur liep een gehavend oog op, terwijl de daders in de boeien werden geslagen. Het trucje om voor niks te reizen per taxi mislukte ditmaal dus….

In Den Bosch maakten twee jongemannen ruzie vanwege een verkeerssituatie. Ze gingen hierover in discussie met de taxichauffeur. De discussie resulteerde uiteindelijk in een gevecht, maar ook ditmaal konden de daders in worden gerekend, een van hen zou harddrugs op zak hebben gehad schrijft het Brabants Dagblad.

Toch maar pepperspray voor deze heren Den Haag…….?

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Maak gebruik van de exclusieve aanbieding

Bekijk de aanbieding

Auteur: Bart Pals

1 reactie op “Slechte nacht voor taxichauffeurs”

Steven|13.05.09|14:35

Wat een hufters… blij dat ze gepakt zijn. Ik kan er echt niet bij dat er mensen zijn die zoiets doen. Zo stap je als taxichauffeur toch niet gerust de auto in, lijkt me.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.