BOVAG lanceert Innovatie Challenge voor onafhankelijke autobedrijven

BUNNIK – Logo van BOVAG op het hoofdkantoor in Bunnik. ANP PHOTO MARCEL ANTONISSE

Een investeringscheque ter waarde van tienduizend euro die kan oplopen tot wel 85 duizend euro als durfkapitaal door BOVEMIJ Verzekeringen én de hulp van specialisten om de innovatie te realiseren: hierop maken de leden van BOVAG Onafhankelijke Autobedrijven kans als ze zich inschrijven voor de Innovatie Challenge.

De Innovatie Challenge stimuleert de bij BOVAG aangesloten onafhankelijke autobedrijven om te innoveren.

De brancheorganisatie waardeert hiermee de bedrijven, die in deze moeilijke economoische tijden toch risico durven te nemen.

Voorzitter Bertho Eckhardt van BOVAG Onafhankelijke Autobedrijven licht toe: “Ik zie binnen de branche een groot aantal bedrijven dat actief durft te zoeken naar kansen en mogelijkheden op het gebied van mobiliteit. Helaas redden niet alle ideeën, door bijvoorbeeld gebrek aan tijd, financiën of kennis, het tot daadwerkelijke realisatie. Dit is doodzonde, want juist die vorm van ondernemen, waarin bedrijven laten zien dat ze lef hebben, ondersteunt BOVAG van harte. Ondernemen met LEF is dan ook, niet geheel toevallig, het thema van het Jaarcongres van BOVAG Onafhankelijke Autobedrijven op 6 oktober aanstaande.”

Tot 1 augustus kunnen de autobedrijven zich inschrijven voor deze uitdaging.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Maak gebruik van de exclusieve aanbieding

Bekijk de aanbieding

Onderwerpen:

Auteur: Bart Pals

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.