Joyrider loopt tegen de lamp

Even uitstappen tijdens een ritje van het circuit naar het station van Zandvoort, pakte zondagavond niet goed uit voor de chauffeur van een pendelbus. Een 44-jarige passagier uit Kockengen zag zijn kans schoon, nam het stuur over en reed tot verbazing van de chauffeur met de bus en zijn passagiers weg.

De nieuwe buschauffeur had pech dat er net een motoragent in de buurt was, die de man de bus zag kapen. Bovendien had de bestuurder niet echt talent voor het besturen van een bus. Hij hield geen rekening met de hoogte van een viaduct op het circuit. Gevolg was dat de airco-installatie en een paar dakluiken van de pendelbus werden vernield.

De motoragent kon de bus tegenhouden en de joyrider inrekenen. Op het politiebureau bleek dat de man te diep in het glaasje had gekeken. Hij is op de bon geslingerd.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Maak gebruik van de exclusieve aanbieding

Bekijk de aanbieding

Auteur: Bart Pals

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.