VMNN neemt Taxi Brink over

De directies van Vervoersmanagement Noord-Nederland (VMNN) en Taxi Brink zijn tot overeenstemming gekomen over de verkoop van Taxi Brink aan VMNN. Naast het materieel wordt ook al het personeel door VMNN overgenomen.

Onder VMNN vallen Personenvervoer Assen, Personenvervoer Emmen, Personenvervoer Hoogeveen en Personenvervoer Meppel.

VMNN richt zich voornamelijk op contractvervoer, zoals leerlingenvervoer, zorgvervoer, Wmo-vervoer, kleinschalig openbaar vervoer en zittend ziekenvervoer. Het werkpakket van Taxi Brink is een goede aanvulling hierop.

Mede door deze overname wordt VMNN de grootste personenvervoerder van de drie noordelijke provincies.

Volgens Bert Jakobs, directeur van VMNN, wordt door de overname en de gunning van de aanbesteding “de positie van de onderneming verder verstevigd en kent het werkpakket straks een nog grotere diversiteit, waardoor nog meer opdrachten adequaat kunnen worden uitgevoerd. Hierdoor is de continuïteit en werkgelegenheid voor de komende jaren zeker gesteld.”

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Maak gebruik van de exclusieve aanbieding

Bekijk de aanbieding

Auteur: Bart Pals

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

VMNN neemt Taxi Brink over | RijschoolPro

VMNN neemt Taxi Brink over

De directies van Vervoersmanagement Noord-Nederland (VMNN) en Taxi Brink zijn tot overeenstemming gekomen over de verkoop van Taxi Brink aan VMNN. Naast het materieel wordt ook al het personeel door VMNN overgenomen.

Onder VMNN vallen Personenvervoer Assen, Personenvervoer Emmen, Personenvervoer Hoogeveen en Personenvervoer Meppel.

VMNN richt zich voornamelijk op contractvervoer, zoals leerlingenvervoer, zorgvervoer, Wmo-vervoer, kleinschalig openbaar vervoer en zittend ziekenvervoer. Het werkpakket van Taxi Brink is een goede aanvulling hierop.

Mede door deze overname wordt VMNN de grootste personenvervoerder van de drie noordelijke provincies.

Volgens Bert Jakobs, directeur van VMNN, wordt door de overname en de gunning van de aanbesteding “de positie van de onderneming verder verstevigd en kent het werkpakket straks een nog grotere diversiteit, waardoor nog meer opdrachten adequaat kunnen worden uitgevoerd. Hierdoor is de continuïteit en werkgelegenheid voor de komende jaren zeker gesteld.”

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Maak gebruik van de exclusieve aanbieding

Bekijk de aanbieding

Auteur: Bart Pals

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.