Duits meisje en instructeur komen om tijdens rijles

In Duitsland zijn een rij-instructeur en zijn leerlinge verongelukt tijdens een rijles.

De 19-jarige Sabrina zou twee dagen later rij-examen doen, maar zover komt het dus niet. Volgens haar rij-instructeur Hans-Werner (74) zou ze op zeker zijn geslaagd, dat gaf hij voor de fatale les nog aan.

In de bebouwde kom ging het goed, maar op de snelweg ging het verkeerd. Wat er precies is gebeurd, wordt nog onderzocht. De lesauto stond stil op de snelweg en werd vervolgens geramd door een achteropkomende vrachtwagen. Mogelijk heeft de instructeur tijdens de les een hartinfarct gekregen, maar ook een technisch mankement aan de auto wordt aangemerkt als mogelijke oorzaak.

Beide inzittenden waren op slag dood.  Peter-Martin (44), de zoon van Hans-Werner, is ontsteld: “Ongelooflijk. Mijn vader was 48 jaar rij-instructeur. Hij was zeer ervaren. En dan zoiets.”

Auteur: Bart Pals

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Duits meisje en instructeur komen om tijdens rijles | RijschoolPro

Duits meisje en instructeur komen om tijdens rijles

In Duitsland zijn een rij-instructeur en zijn leerlinge verongelukt tijdens een rijles.

De 19-jarige Sabrina zou twee dagen later rij-examen doen, maar zover komt het dus niet. Volgens haar rij-instructeur Hans-Werner (74) zou ze op zeker zijn geslaagd, dat gaf hij voor de fatale les nog aan.

In de bebouwde kom ging het goed, maar op de snelweg ging het verkeerd. Wat er precies is gebeurd, wordt nog onderzocht. De lesauto stond stil op de snelweg en werd vervolgens geramd door een achteropkomende vrachtwagen. Mogelijk heeft de instructeur tijdens de les een hartinfarct gekregen, maar ook een technisch mankement aan de auto wordt aangemerkt als mogelijke oorzaak.

Beide inzittenden waren op slag dood.  Peter-Martin (44), de zoon van Hans-Werner, is ontsteld: “Ongelooflijk. Mijn vader was 48 jaar rij-instructeur. Hij was zeer ervaren. En dan zoiets.”

Auteur: Bart Pals

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.