ANP

Werkzaamheden snelwegen bijna klaar

De spoedreparaties die Rijkswaterstaat in de nacht van zaterdag op zondag aan twee snelwegen moest verrichten, verlopen voorspoedig. Dat meldde een woordvoerder zondag.

De A4 was in de nacht afgesloten tussen het knooppunt Burgerveen en Zoeterwoude, in de richting Den Haag. De werkzaamheden liepen enkele uren uit. Maar zondagochtend rond tien uur werd de weg weer vrijgegeven.

De reparaties op de A58 van Breda richting Eindhoven duren tot zondagochtend elf uur. Rijkswaterstaat laat weten dat de werkzaamheden op schema liggen. De weg is tot elf uur afgesloten tussen de knooppunten Sint Annabosch en De Baars.

Door de aanhoudende vorst raken er meer steentjes los van het wegdek dan normaal. Vooral wegen met het zogeheten ZOAB, een open structuur, zijn kwetsbaar voor vorstschade. Hierdoor ontstaan gaten in de weg.

(ANP)

Auteur: Bart Pals

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.