taxi, nacht

Hoornaar mishandelt taxichauffeur

HOORN – Een 62-jarige taxichauffeur uit Hoorn is woensdagavond door een 55-jarige stadsgenoot mishandeld. Dat meldt het Noord-Hollands Dagblad donderdag. De dader is aangehouden.

De taxichauffeur haalde de man op bij een café. Plots begon de man vanaf de achterbank te slaan. De chauffeur stopte bij een bushalte. Beide mannen stapten uit waarna de taxichauffeur de ritprijs betaald wilde krijgen.

De klant begon echter opnieuw te slaan waardoor de chauffeur tegen zijn taxi viel met een deuk tot gevolg. Een getuige schoot te hulp en sprong tussen de mannen in. De politie was inmiddels gebeld. Die hield de man aan en bracht hem over naar het politiebureau.

Kijk voor het laatste taxinieuws op www.taxipro.nl

Auteur: Bart Pals

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Hoornaar mishandelt taxichauffeur | RijschoolPro
taxi, nacht

Hoornaar mishandelt taxichauffeur

HOORN – Een 62-jarige taxichauffeur uit Hoorn is woensdagavond door een 55-jarige stadsgenoot mishandeld. Dat meldt het Noord-Hollands Dagblad donderdag. De dader is aangehouden.

De taxichauffeur haalde de man op bij een café. Plots begon de man vanaf de achterbank te slaan. De chauffeur stopte bij een bushalte. Beide mannen stapten uit waarna de taxichauffeur de ritprijs betaald wilde krijgen.

De klant begon echter opnieuw te slaan waardoor de chauffeur tegen zijn taxi viel met een deuk tot gevolg. Een getuige schoot te hulp en sprong tussen de mannen in. De politie was inmiddels gebeld. Die hield de man aan en bracht hem over naar het politiebureau.

Kijk voor het laatste taxinieuws op www.taxipro.nl

Auteur: Bart Pals

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.