brandweer

Streekbus in brand in Groesbeek

GROESBEEK – Een streekbus van Breng  is zondagavond om half negen in brand geraakt in Groesbeek.  Dat bericht dagblad De Gelderlander maandag. Breng is de naam van het duurzame openbaar-vervoerconcept in de Stadsregio Arnhem Nijmegen.

De chauffeur zag in zijn spiegels dat zijn voertuig in brand stond. Direct zette hij de bus aan de kant en waarschuwde de brandweer die de brandende motor heeft geblust. Er zaten geen passagiers in de bus. De weg was enige tijd afgesloten voor verkeer.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Maak gebruik van de exclusieve aanbieding

Bekijk de aanbieding

Auteur: Bart Pals

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.