GolfVI

Eerste elektrische VW Golf in 2013

WOLFSBURG – Volkswagen verwacht dat de eerste elektrische Golf in 2013 geproduceerd wordt. Dat meldt automagazine Autoweek maandag.

Volgend jaar start de autobouwer een project met een testvloot van 500 elektrische Golfs.  Een geheel elektrisch aangedreven versie van de Jetta staat staat eveneens voor 2013 op het programma.  De VW E-Up wordt in 2013 de eerste elektrische auto van Volkswagen, maar die is vanwege zijn kleine formaat echter niet geschikt als lesauto.

Morgen debuteert op de Salon van Genève de eerste productierijpe hybride van het merk, de VW Touareg Hybrid. Die zal naar verwachting geen forse verkoopaantallen opleveren.In 2012 verschijnt echter een Jetta Hybrid, een jaar later volgen de hybride versies van de Golf en de Passat. 

Lees het artikel in Autoweek

Onderwerpen: , ,

Auteur: Bart Pals

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Eerste elektrische VW Golf in 2013 | RijschoolPro
GolfVI

Eerste elektrische VW Golf in 2013

WOLFSBURG – Volkswagen verwacht dat de eerste elektrische Golf in 2013 geproduceerd wordt. Dat meldt automagazine Autoweek maandag.

Volgend jaar start de autobouwer een project met een testvloot van 500 elektrische Golfs.  Een geheel elektrisch aangedreven versie van de Jetta staat staat eveneens voor 2013 op het programma.  De VW E-Up wordt in 2013 de eerste elektrische auto van Volkswagen, maar die is vanwege zijn kleine formaat echter niet geschikt als lesauto.

Morgen debuteert op de Salon van Genève de eerste productierijpe hybride van het merk, de VW Touareg Hybrid. Die zal naar verwachting geen forse verkoopaantallen opleveren.In 2012 verschijnt echter een Jetta Hybrid, een jaar later volgen de hybride versies van de Golf en de Passat. 

Lees het artikel in Autoweek

Onderwerpen: , ,

Auteur: Bart Pals

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.