spookrijder, snelweg

Hoogbejaarde spookrijder op weg naar CBR

GOES – Een 86-jarige man is woensdag als spookrijder richting het CBR gereden voor een rijvaardigheidstest. Dat meldt de politie Zeeland. Het rijbewijs van de man werd ingenomen en hij is thuis afgezet.

Woensdagmiddag kwamen er verschillende meldingen bij de politie binnen over een spookrijder op de A58 en op de Deltaweg in Goes. De hoogbejaarde keerde af en toe op de weg en bleek weinig oog voor het overige verkeer te hebben.

Onderwerpen: , , ,

Auteur: Bart Pals

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Hoogbejaarde spookrijder op weg naar CBR | RijschoolPro
spookrijder, snelweg

Hoogbejaarde spookrijder op weg naar CBR

GOES – Een 86-jarige man is woensdag als spookrijder richting het CBR gereden voor een rijvaardigheidstest. Dat meldt de politie Zeeland. Het rijbewijs van de man werd ingenomen en hij is thuis afgezet.

Woensdagmiddag kwamen er verschillende meldingen bij de politie binnen over een spookrijder op de A58 en op de Deltaweg in Goes. De hoogbejaarde keerde af en toe op de weg en bleek weinig oog voor het overige verkeer te hebben.

Onderwerpen: , , ,

Auteur: Bart Pals

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.