taxi, rij

Taxiritje komt chauffeur duur te staan

UTRECHT – Een taxiritje van station Utrecht CS naar het Universitair Medisch Centrum (UMC) in Utrecht is een taxichauffeur zondag duur komen te staan. De man maakte zo veel overtredingen dat hij na afloop een rijontzegging opgelegd kreeg, zo maakte de politie bekend.

Een agent in burger maakte een ‘mystery rit’ om chauffeurs te controleren. Dat gebeurt ongeveer eens per maand. Bij dit ritje reed de nietsvermoedende chauffeur elf keer door rood licht, ging hij een keer over de busbaan en bleek zijn rijbewijs verlopen.

De taxibestuurder kreeg een boete opgelegd van 992 euro, ook mag hij zijn werk niet meer doen.

(ANP)

Kijk voor het laatste taxinieuws op www.taxipro.nl

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Maak gebruik van de exclusieve aanbieding

Bekijk de aanbieding

Onderwerpen: ,

Auteur: Bart Pals

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.