rechtbank

Taxichauffeur helpt bij overval

RUMST – In België is een taxichauffeur tot een celstraf veroordeeld omdat hij drie overvallers hielp bij hun misdaad.

Cengiz E. had in juni 2008 de minderjarige jongens opgepikt in het plaatsje Rumst en hen daarna rondgereden op zoek naar een bedrijf om te overvallen. De jochies lieten uiteindelijk hun oog vallen op een pitazaak in Antwerpen. Daar werd de eigenaar onder schot gehouden en beroofd. Voor ze wegvluchtten sloten ze de uitbater op in de wc. De taxichauffeur kreeg tachtig euro voor zijn moeite.

Het slachtoffer wist de jongens later te identificeren op foto’s. Na hun arrestatie zeiden ze dat de taxichauffeur die hen had rondgereden op de hoogte was geweest van hun plannen. E. ontkende dat, maar werd niet door de rechter geloofd. Hij kreeg achttien maanden cel, waarvan de helft voorwaardelijk.

Kijk voor het laatste taxinieuws op www.taxipro.nl

Onderwerpen: , ,

Auteur: Bart Pals

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Taxichauffeur helpt bij overval | RijschoolPro
rechtbank

Taxichauffeur helpt bij overval

RUMST – In België is een taxichauffeur tot een celstraf veroordeeld omdat hij drie overvallers hielp bij hun misdaad.

Cengiz E. had in juni 2008 de minderjarige jongens opgepikt in het plaatsje Rumst en hen daarna rondgereden op zoek naar een bedrijf om te overvallen. De jochies lieten uiteindelijk hun oog vallen op een pitazaak in Antwerpen. Daar werd de eigenaar onder schot gehouden en beroofd. Voor ze wegvluchtten sloten ze de uitbater op in de wc. De taxichauffeur kreeg tachtig euro voor zijn moeite.

Het slachtoffer wist de jongens later te identificeren op foto’s. Na hun arrestatie zeiden ze dat de taxichauffeur die hen had rondgereden op de hoogte was geweest van hun plannen. E. ontkende dat, maar werd niet door de rechter geloofd. Hij kreeg achttien maanden cel, waarvan de helft voorwaardelijk.

Kijk voor het laatste taxinieuws op www.taxipro.nl

Onderwerpen: , ,

Auteur: Bart Pals

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.