Camiel Eurlings

Verkeersmeldpunt Rijinstructeurs valt niet in de prijzen

ROTTERDAM – Het project Verkeersmeldpunt Rijinstructeurs Limburg heeft helaas niet de Nationale Verkeersveiligheidsprijs gewonnen. Winnaar is het leerlingenonderzoek naar veilige schoolfietsroutes in Alblasserwaard-Vijfheerenland.

Minister Camiel Eurlings van Verkeer heeft donderdag in Rotterdam de prijs uitgereikt tijdens het Verkeersveiligheidscongres. Scholieren hadden aangegeven waar volgens hen het verkeer onveilig is op de route van en naar middelbare scholen. Die tips leidden tot aanpassingen aan 24 locaties, variërend van kleine aanpassingen tot de aanleg van een fietspad.

Het Verkeersmeldpunt krijgt nog wel een vervolg. Lees dit weekend alles over de evaluatie van het project op VerkeersPro.nl.

Lees ook: Project rijinstructeurs maakt kans op Verkeersveiligheidsprijs

(ANP)

Auteur: Bart Pals

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.